sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Järkky viikko

Viime viikko sujui täysiaikaisesti töissä, ja osa-aikaisesti koulussa. Lisätään päälle vielä pitkät koulumatkat ja sehän tarkoitti sitä että suurin osa päivistä venyi sinne iltakymmeneen. Ja kun aamukahdeksalta oli aina lähtö ei siinä paljoa ehtinyt tekemään mitään, nukkumista ja syömistä ja telkkaria tuijottamista lukuunottamatta. Ei kyllä jaksaisi tehdä tätä pitkän aikaa, onneksi nyt taas paluu tavalliseen ja rauhalliseen opiskeluelämään.

Ehkei nuo pitkäksi venyneet työpäivät olisi niin järkyttäviä jos vain kämppä olisi kunnossa, mutta puolet talosta on edelleenkin käyttökelvottomassa kunnossa (oiskin pelkkä pintaremontti!). Suurin osa vaatteistani ja kengistäni ja laukuistani ovat edelleen pakattuna vintille kesää edeltävän muuton jäljiltä ja käytänkin lähinnä vain samoja vaatteita jotka otin Venäjälle mukaan. Eli matkalaukkuelämää edelleenkin.

Mieltä piristi kuitenkin toissapäivänä saapuneet hiustuotteet. Toivottavasti tuo Rockaholic kuivashampoo saa kiireiset aamut vähän siedettävämmiksi!


1 kommentti:

  1. Näyttää nameilta, kerrohan kokemuksia sitte kun oot testaillut! Ja kun kiireet helpottaa.

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails