torstai 31. joulukuuta 2009

The best of ..... 2009

Vuosi on vierähtänyt ohi nopeasti ja aika paljon isoja hetkiä on tähän vuoteen mahtunut, kuten edelliseenkin.

Tänä vuonna muunmuassa valmistuin, aloitin opiskelun uudelleen (hieman eri alalla), olin työharjoittelussa Venäjällä, otin tatuoinnin, matkailin Suomessa ja Espanjassa, muutin yhteen uudelleen kihlatun kanssa... Tässä pikku kuvakavalkadi menneeseen vuoteen.
 

Helmikuu 

Juhlittiin kiinalaista uuttavuotta Trafalgar Squarella ja Chinatownissa vaikkei kiinalaista päästykkään syömään. Ihmettelin koko maan sekaiseksi saanutta lumisadetta - kuulemma suurin lumisade näillä seuduilla yli kahteenkymmeneen vuoteen. Yliopistot, koulut, junat, kaikki tuntui olevan pysähdyksissä ja ihmiset ulkona lumipallosodissa. 
 

Maaliskuu

Olin todella tärkeässä ja korvaamattomassa apulaisen roolissa kihlatun bändin kuvatessa uudelle levylleen kantta. Kameran napin painaja siis. Toinen korvaamaton ilmainen apulainen on tuolla oven takana pitämässä sitä pystyssä. Isä kävi moikkaamassa minua täällä Lontoossa myös loppukuukaudesta ja ehdittiin käydä vaikka missä turistijutussa.Huhti-Toukokuu

Otin tatuoinnin, josta en sittemmin enää niin paljoa edes pitänyt. Helvetillisen huhtikuun vietin kandintyöni parissa, jota kroonisena työnvälttelijänä aloitin tekemään aivan liian myöhään. Sitä sitten väännettiin epätoivoisesti päivästä toiseen, aamusta iltaan. Toukokuu kului vain ja ainoastaan loppukokeisiin valmistautuessa.
 


KesäkuuSärkänniemen kieputuksessa
 

Tulin Suomeen kihlatun kanssa näkemään perhettä ja odottelemaan matkaa Venäjälle. Kihlattu oli ensimmäistä kertaa Suomessa kesällä ja piti todella paljon kaikesta, valkoisista öistä juhannukseen. Hermoilin joko saisin viisumin Venäjälle vaiko enkö, ensimmäisen viisumin kadotessa postissa, ja joutuessani myllytykseen lähetystössä. Sain tietää saavuttaneeni sen tavoitellun kaksykkösen (eli hyvän) arvosanan keskiarvon, ja ykkösen (erinomainen) kandintyöstä ja kevään urakka tuntui arvoiseltaan.

Heinä-elokuuOlin Venäjällä kaksi kuukautta työharjoittelussa ja oli tosi kivaa. Olin Pietarissa, opin paljon töissä, paransin kielitaitoani, näin monia nähtävyyksiä ja tapasin hienoja ihmisiä. Missasin harmi kyllä omat valmistujaiset Englannissa, mutta mitäpä pienistä.

Syys-LokakuuSyyskuussa tulin takaisin Lontooseen, muutin kihlatun kanssa yhteen. Aikamoinen muutos, ennen asuin pienessä kopperoisessa keskustassa, nyt rivitalonpätkässä esikaupunkialueella. Ja todella kaukana keskustasta. Lokakuussa juhlittiin Halloweenia! Pukujuhlia saisi olla enemmänkin, valmistautuminen oli tosi hauskaa. Oli muuten ensimmäinen Halloween jota olen ihan oikeasti juhlinut ja panostanut asuunkin jollain tavalla.
  
MarraskuuKuvailin taas kihlatun bändin keikkaa. Hyvin meni. Vietin maailman surkeinta synttäriä ja sain koti-ikävän pitkästä aikaa.
 

Joulukuu

Kävin Madridissa, ja oli aivan mahtava matka. Oltiin perhetuttujen luona, ja nautittiin kulttuurista ja nähtävyyksistä. Vietin ensimmäisen Brittijoulun, joka oli todella mukavaa, ja varmaan paras "ulkomainen" joulu mitä minulla on ollut. Muuten joulukuu meni pitkälti kirjojen parissa, valmistautuessa tammikuun alun painajaiskokeeseen.


Hyvää uuttavuotta!

4 kommenttia:

 1. hei!
  blogiasi on todella mukava lukea, itse olen kovasti kiinnostunut ulkomaille muuttamisesta lukion jälkeen :) varsinkin englanti kiinnostaa..
  taidanpa alkaa seurata blogiasi!

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia ja tervetuloa mukaan :) Itse muuten muutin ulkomaille (Ranskan Alpeille) lukion jälkeen ja voin vaan suositella kokemusta. Sitä oppii paljon itsestään ja muista irrottautuessaan tutuista ja turvallisista ympyröistä :)

  VastaaPoista
 3. Ooo, mikset tykkää tatuoinnista :O näyttää tosi kauniilta ja siltä et se sopii siulle :)

  VastaaPoista
 4. Tykkään ideasta ja paikasta tosi paljon, mutta kukat ei ole sitä "käsialaa" jota olisin oikeasti halunnut. Sanotaan vaikka näin, että oikea tatuointi mutta väärä tekijä.

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails