maanantai 24. toukokuuta 2010

AurinkolukemistaTälläistä helle-elämää täällä vietetään. Ihana paahto jatkuu edelleen ja tänään lueskelin kokeisiin puistossa paistatellen. Itse tosin viihdyn parhaiten varjossa ja lutraan kolmikymppistä suojavoidetta päästä pikkuvarpaisiin, mutta käy se auringon ihailu näin sivummastakin. Ja on terveellisempää. Tervettä rusketusta olisi tietenkin mukava saada, mutta omaan pintaan se ei juurikaan tartu näin varjossa maaten. Itse en tykkää maata auringossa, siitä tulee liian kuuma ja inhottava olo, ja tuntuuhan se typerältä oikein grillata itseään paahteessa. Samaa mieltä olen solariumeista - itsensä paahtaminen uunissa tuntuu hullujen hommalta. Itse käytän rusketuksen saamiseen itseruskettavia vain. Sitäpä olenkin miettinyt että miksei aurinkosuojavoiteisiin voitaisi lisätä itseruskettavaa. Saisi suojaa ja rusketusta samaan aikaan! Tässä entisessä lehmihakapuistossa on ihan mukava lukea. Käy pieni tuulenviiri, ja avaruutta on mukava tuijotella sipsejä syöden kirjojen kyllästyttäessä. Sitä vain ihmettelen, kuinka britit voivat oikeasti olla niin pirun äänekkäitä. Kauhea möykkä käy koko ajan monista pallonpotkijaseurueista. Itse vetäydyn vähän kauemmaksi näistä pisteistä, mutta silti. Nykyään olen kyllä tottunut aika hyvin kaikenmoiseen taustameluun, mutta kimeät kirkunat (joissa erityisesti brittiläiset teinitytöt kunnostautuvat) saavat edelleen ihoni kananlihalle. Mutta täytyy sanoa, matikanlaskuja on huiman paljon mukavampaa laskea auringonpaisteessa kuin kirjaston lukusalissa. Eikä ala unettamaankaan niin helposti kuin pöydän ääressä.

Ehkä huomenna uudestaan :)

2 kommenttia:

  1. Tämä postaus on suoraan mun tämän viikon suunnitelmista, tosin kirjat käsittelee brändäystä. Ja vihdoinkin joku muukin joka viihtyy siellä varjon puolella, itse kävin tänään ostamassa uudet 30 suojat kun ehdin jo kärtsätä jalkaani. Kaverit vaan aina valitsee sen aurinkoisimman läntin puistosta ja minä yritän silloin parhaani mukaan peitellä vaaleaa hipiääni.

    VastaaPoista
  2. Heh, onneksi nyt on jo vähän viileämmät ilmat että jaksaa olla sisätiloissa lukemassa :)

    Mä muuten aina oon pakottanut kaverit siihen varjon ja auringon rajalle istumaan - minä varjoon ja he aurinkoon. Kaikille jotain :)

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails