torstai 17. kesäkuuta 2010

Suomessa

Huh huh mitä päiviä. Maanantai meni kokeissa, sen jälkeisessä Oxford Streetin palkintoshoppailussa ja sitten ihan vain sohvalla levätessä ja kokeista palautuessa. Tiistai suhahti siivotessa koeviikon sotkuja ja pakkaillessa, ja anoppilassa. Keskiviikko menikin sitten ihan vain matkatessa Suomeen ja perheen kanssa seurustellessa, ja torstai turistihommissa. Aikamoista kiirettä on pitänyt. Vielä ei ole ehtinyt edes kunnolla levätä, ja viettää rauhaisaa lomaa. Mutta ehkä se tästä :)
Oxford Streetiltä ei kyllä tarttunut mukaan yhtikäs mitään. Nyt kun ei ole ehtinyt kaupoissa käydä pitkiin aikoihin tuntuu ettei oikein mitään kivaa löydä. Ainoita asioita joita sitten ostin olivat pienet tuliaiset - pari toffeerasiaa ja englantilaista teetä. Tuollaisia toffeerasioita olen aikaisemminkin tuliaisiksi tuonut ja hyvin ovat tehneet kauppansa - ovat myös todella nättejä! Varsinkin tuo bussi on jotenkin hirmun suloinen mielestäni. Peltirasiat toimivat karkkien hävittyä kolikkopankkina, kannessa on nimittäin kolikoitten mentävä aukko.
Aika pikaiset kuulumiset tässä vain. Nettihankaluuksia katsokaas vanhempieni uudessa asunnossa, täytyy toivoa että saadaan korjattua, olisi nimittäin vaikka minkämoista juttua tässä :)

4 kommenttia:

 1. Mahtavia nuo toffeerasiat! Tuo bussi oli heti ensinäkemältä minunkin lempparini :) <3
  Tervetuloa Suomeen :)

  VastaaPoista
 2. Tää ei nyt liity asiaan mitenkään, mutta nyt kun olen viimein siirtynyt "lopullisesti" Englannin puolelle niin kiinnostaisi tietää onko sulla tiedossa muita sinapinostopaikkoja kun Ikea ja suomalaisten kielikoulujen, kirkkojen ym. kaupat? Tuli vaan mieleen tuosta peltibussin sinappimainoksesta :)

  VastaaPoista
 3. Jellona, kiitti tervetulotoivotuksista :) Täällä on hyvä olla :)

  Poppet, no suomalaista/skandinaavista sinappia nyt ei taida muualta saada kuin just Ikeasta, ja suomalaisesta kirkosta Lontoossa. Mutta tuo Coleman's on mun mielestä kyllä melko samanlaista kuin Turun sinappi, ja sitä saa kaikkialta. En tosin ole mikään sinappihifistelijä, mulle toi Colemans kyllä kelpaa :)

  VastaaPoista
 4. Ahaa, mä en ole tuota Coleman'sia kokeillutkaan. Ostin kerran muinoin jotain Sainsbury'n omaa, "mietoa" sinappia ja se oli tosi paljon tulisempaa kun mikään tuttu sinappi ja muutenkin hassun makusta. Joten oletin ettei mikään paikallinen sinappi ole mistään kotosin. Eikä ole tullut käytyä kotikulmien suomikoulussakaan (niitähän on kai joka niemessä ja notkossa), koska se on jossain kaupungin laitamilla ja auki ruhtinaalliset puol tuntia viikossa :D
  Kiitokset vinkistä, kokeilen heti seuraavan kauppareissun jälkeen :)

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails