keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Ulkosuomalaisen pieniä iloja

Suomesta kaipaa usein niitä ihan pieniä arkipäivän asioita. Luettavaa omalla äidinkielellä, lapsuuden herkkuja, ruisleipää, suklaata... Aina kun käyn Suomessa otan aina tavoitteeksi tuoda edes jotain pientä toivottua sen pienen kymmenkiloisen käsimatkapakaasin uumenissa. 
Naistenlehdistä Olivia on mielestäni suomalaisista paras. Lentokentällä arvoin pitkään Olivian, Trendin ja Glorian välillä. Muista suomenkielisistä naistenlehdistä en niin perusta (tosin, naistenlehdistä Glamour on ehdoton suosikkini, mutta vaihtelu virkistää). Trendin ollessa vähän turhan teinityttö, ja Glorian ollessa liikaa hienostorouva, mukaan tarttui tavallinen suomalainen nuori nainen Olivia.

Suklaata toin yhteensä kilon, ihan vain itselleni (kuvassa ei ihan koko määrää). Kihlatulle sanoin että hän saa raahata omat suklaansa, minun suklaisiini ei kosketa. Harmi muuten ettei joulusuklaata saa kuin jouluna, se on nimittäin ehdoton suklaalempparini, mutta onhan tuo marjainen, että tavallinen sininen myös aikamoista herkkua. Reissumiestä ei harmin paikka mahtunut mukaan kuin vaivainen yksi piskuinen paketti.

Arvaattekin varmaan mitä aina pyydän tuliaisiksi? :)

2 kommenttia:

  1. Olivia on kyllä ihan paras :). Cosmo on kaameaa kuraa jossa samat jutut pyörivät lehdestä toiseen ja ah niin mukahauskat MITÄ MIES HALUAA/TÄTÄ MIES HALUAA MUTTA EI KEHTAA SANOA -otsikot. Argh! Trendissä ei tunnu olevan koskaan mitään luettavaa.

    Mutta kiitos! Nyt näin mikä lehti tulee tuon uusimman Olivian mukana ja voin mennä ostamaan lehtipaketin hyvillä mielin kun en ole lukenut tuota mukana ollutta lehteä ^^. Pelkkä lehden ilmestymiskuukausi ei sano mitään, pakko nähdä aina kansi. Voisi kyllä melkein joalkaa tilamaan oliviaa.

    VastaaPoista
  2. Oon tismalleen samaa mieltä Cosmosta. Oikein puistattaa joskus lukea sitä, kun kaikki on niin miehen ehdoilla. Trendi on muuten kiva, mut mä plärään sen läpi alle tunnissa kun siinä ei ole oikein mitään sisältöä. Mut toi Olivia kesti kiitettävästi koko lentomatkan ajan :)

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails