lauantai 29. tammikuuta 2011

Kalanruokana

Aika pitkä päivä tänään. Käytiin kihlatun äitin kanssa päivällä katsomassa hääpukua, ja kauppakeskuksessa ihan muuten vain. Syötiin Moules Mariniere ja käytiin pienessä "jalkahieronnassa".


Joo, olen vähän väsynyt - eilen oli pitkä ja vähän kosteakin ilta...

Oletteko muuten tästä kuulleet? Perinteinen pedikyyri-menetelmä Turkista ja Lähi-Idästä Garra Rufa -kalojen avulla. Kutitti ja vähän pistelikin nämä! Jalkani altaaseen laittaessani kiljaisin kyllä niin kovaa että paikan muut asiakkaat alkoivat minulle nauraa.Siellä ne naposteli kuivaa ihoa ja kutitteli. Luikahtelivat varpaiden välistä. Minun kalaseni olivat kyllä vähän laiskoja ja chillailivat paljon, ei mun jalat taitaneet olla kovinkaan herkullisia sitten.

Piraijoiden sukulaiskaloja kuulemma!

Kerta kalakuvia vielä kiellon päälle. Eikös olekin aika erikoinen juttu!


Nyt on pehmoiset jalat ;)

Mentiin vielä illalla treffeille kihlatun kanssa ravintolaan - aikamoisen pitkä päivä! Nyt on kiva olla kotona ja ollaa chillisti.

5 kommenttia:

 1. Oi, tuollaista kala-asiaa on ihan pakko päästä kokeilemaan :)

  VastaaPoista
 2. Tämä kuulostaa kyllä melkein aprillipilalta, mutta pakko kai uskoa noiden kuvien jälkeen!

  VastaaPoista
 3. Törmäsimme tähän ensimmäistä kertaa Malesiassa, jossa kihlattuni viettikin hyvän tovin jalat altaassa. Itsekin maksoin tuon huvin jo valmiiksi, mutta en vain mitenkään kyennyt laittamaan jalkojani altaaseen :D Kertaalleen hipaisin vettä varpaalla ja kiljahtaen otin ne pois :D Saattoi ehkä hieman nolottaa tuo neiteily, mutta minkäs teet, ei vain pystynyt! :D
  Camdenissakin muuten on nykyään tuollainen allas, siellä jossain stablesejen sisällä (jossain sen ison hevosen pään lähettyvillä jos en väärin muista).

  VastaaPoista
 4. Luin tästä jostain lehdestä jo jonkun aikaa sitten, ja ennen joulua näin Manchesterissä yhden hoitolan jossa oli noita kala-altaita. Siellä ne oli musta vähän tyhmästi laitettu niin, että asiakkaat joutui istumaan "näyteikkunassa" kadulla kulkijoiden katseltavana.

  VastaaPoista
 5. Taru, tää oli kieltämättä aika hauska kokemus :)

  Tessa, ihan totta tää oli! :D

  Johanna, mäkin kiljahtelin. Varsinkin kun laittoi jalkoja sinne altaaseen ja ne kalat tarrasivat heti kiinni. Piti sulkee silmät että uskalsi lopulta :D

  Agatha, näitä vaikuttaa olevan täällä Enkuissa aika paljon - kai ne sit on suosittuja. Tää hoitola oli tosi "avoin" kanssa ohikulkijoille - siksi me tänne mentiinkin kun huomattiin mitä se on :)

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails