sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Valkoisia pitsiunelmia

Tuon viimeviikkoisen esseehelvetin jälkeen (joka jatkui sitten vähän tällekin viikolle) ei ole tehnyt mieli mennä tietokoneelle ollenkaan. Vastentahtoisesti olen pikapikaa vilkaissut mailit ja printtaillut kouluhommia, joita onkin netittömyyden vastapainoksi tullut tehtyä ihan yltäkyllin. Mutta nyt voisi palata taas tavalliseen päivärytmiin.

Viikonloppuna piipahdin Liberty-tavaratalossa kihlatun äidin kanssa haistelemassa vähän tuulia. Ja muutamissa muissakin tavarataloissa vilkuilemassa ideoita, hän meinaa nimittäin tehdä minulle mekon...


Arvaattekin varmaan valkoisista kankaista ja pitsipalasista mitä mekkoa tässä tarkoitetaan? Ollaan nimittäin suunnittelemassa häitä! Inspiraatiota antamaan ostin myös muutamia lehtiä.
Tämä on muuten minulle aivan uusi maailma ja noita lehtiä lukemalla pääsee oikein pyörälle päästään. Lontoossa (ja ylipäätänsä Briteissä) häät näyttävät olevan iso bisnes - täällä on häämessuja melkeinpä joka toinen viikonloppu, designer-messuista tavallisten köyhien messuihin. Isoissa tavarataloissa (esim. John Lewis tai Debenhams) on hääalueet, joihin täytyy varata aika että pääsee kokeilemaan näitä tuhansia puntia maksavia mekkoja. Häälehtiä lukemalla olen myös havainnut että häihin täytyy valita värimaailma ja teema, morsiusneidoille sopivat koltut, matchata sulhon kravatti ja liivi värimaailmaan, hoitaa kukat ja muut koristeet teemaan sopivasti, alkaa hääpäiväkirja, ja jos pätäkkää riittää niin oma hääsuunnittelijakin olisi suositeltavaa... Että täältä tulee Bridezilla!

Noh, meillä on jo muutamia ideoita, mutta pääsääntöisesti ollaan päätetty että vietetään stressittömät ja vapaamuotoiset häät ja piutpaut kontrollifriikkeilylle! Meidän teemamme saa olla rento meininkin ;)

9 kommenttia:

 1. Vau, onnittelut vaikka tietysti se on kihlauksesta ollut jo pääteltävissäkin! :)

  Hääsuunnitelmatkin kuulostavat tosi kivoilta. En oikein ymmärrä mitään bridezilla-meininkiä :D

  VastaaPoista
 2. Rento meininki kuulostaa näinä Bridezilla -aikoina ERITTÄIN hyvältä teemalta häille :). Ja voi, onnea jo etukäteen!

  Itse ymmärsin aikoinani lopettaa omista häistäni stressaamisen alkuunsa, kun tajusin hääpalstaa lukiessa että jo kaasojen pyytäminenkin meni ihan ohi sääntöjen: Siihen olisi muka pitänyt olla kaasonkutsumisruno, hih :D.

  Päivä oli ikimuistoinen ja vieraat väittivät menosta nauttineensa myös vähemmällä stressillä :).

  VastaaPoista
 3. Jee, mahtavaa kuulla! :-D Miksi päiväksi olette ajatelleet ''tuomiopäivää''?

  VastaaPoista
 4. Onnitteluja! Ihania uutisia! <3

  Haamaailmassa hieman pyorineena voin sanoa, etta haalehtien sijaan kannattaa suunnata huippujen haa-blogien puoleen, kuten rocknrollbride.com tai lovemydress.net ;)

  VastaaPoista
 5. Kiva uutinen :) Jotenkin arvasin, että sitä ei oikein ymmärräkään mitä kaikkea "pitäisi" olla ennen kuin lukee noita lehtiä :D Mutta rennot häät teemana kuulostaa hyvältä, toivottavasti suunnittelukin on yhtä stressitöntä.

  VastaaPoista
 6. Mites House of Fraser? Niil on ilmanen se koko Wedding list sun muut palvelut (complimentary spas and so on). Kantsii sekata :)

  VastaaPoista
 7. oi ihanaa ja onnea :) toivottavasti blogista saa seurata suunnitelmien edistymistä!

  VastaaPoista
 8. Ioanna, joo eihän tämä mikään oikea uutinen ole. Yllättävän paljon onnitteluja on vaan kuulunut :)

  Tessa, mä en edes meinaa kutsua mitään kaasoja. Siinä taas yks aihe vähemmän murehdittavaa :) Rento päivä olisi just täydellinen meille :)

  Bisquits, tällä hetkellä kaavailuissa on heinäkuun loppu. Mut mitään ei ole lyöty lukkoon vielä.

  Susanna, oo toi rocknrollbride oli aika hyvä, tykkäsin tosi paljon. Kiitti vinkistä!

  agatha, noi häälehtien "real weddings" osiot on kyllä kontrollifriikkien unelmia... Uskomatonta mitä jotkut ihmiset jaksaa vääntää häihinsä :D

  nelli, ei tiedetä vielä otetaanko me edes wedding list-palveluita. Mitään ei oikein tarvitse.

  Vendaval, kiitoksia, ja kyllä täällä varmaan jotain pientä juttua niistä ilmaantuu :)

  VastaaPoista
 9. Onnea! Olin kaasona häissä puolitoista vuotta sitten, ja täytyy sanoa että mä kyllä niin rakastan sitä suunnittelua :) Ei vaan omia häitä taideta juhlia tällä vuosituhannella, eh. Anyway, odotan innolla lisää juttuja aiheesta!

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails