sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Babysitting

Lauantaina oltiin vahtimassa kihlatun veljenpoikia, kaytiin katsomassa se uusi Disney-leffa Tangled, kaytiin puistossa leikkimassa ja pelailtiin iita. Aika nopeasti meni koko paiva, ja uskomattoman vasyneita oltiin kun vihdoinkin paastiin kotiin. Nama kaksi poikaa ovat melkoisia vauhtihirmuja! Laitettiin se pienempi tuollaiseen talutushihnaan oman mielenrauhan vuoksi :D




Leffa oli muuten ihan hyva! Kaytiin tietenkin paivanaytoksessa, jossa oli paljon lapsia ja tietenkin paljon haslinkia ja lapset kommentoi screenin tapahtumia kovaa aaneen. Meidan pienet oli kiltisti ja hiljaa kerrankin ja keskittyivat vaan popkorniin ja leffaan. Pahimman halyn aikana kuitenkin se pienempi veljenpoika, 3v, kysyi sitten enoltaan kovaan aaneen etta "What is that noise? Is that someone talking?", ja suurin osa leffateatterin aikuisista kikattelivat osuvalle kommentille :)





Pelailtiin Haary Potteria ja Just Dance peleja Wiilla. Tanssipeli oli aivan jarkyttavan vasyttava, ja ne biisit vaan jatkui ja jatkui. Mutta saatiinpa pompittua kunnolla.

Kirjoittelen nyt muuten ilman skandinaaviaakkosia - meidan netti on TAAS hajalla. Talla kertaa ongelma reitittimessa (tai mika nyt lieneekin) ja nettia voi kayttaa vain ethernet-kaapelin kanssa. Mac/PC-yhteensopivuusongelmien takia se toimii vain kihlatun Macilla, eika minun PC:lla. Arsyttavaa!

2 kommenttia:

  1. oi ei! onko siellä jo noin lämmintä??
    ja ihana asu muuten tuossa yllä olevassa valentine-postauksessa!

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Ei taalla kauhean lamminta ole - ma jatin vaan takin autoon kun oltiin menossa leffateatteriin! Mutta onhan se lampimampaa kuin Suomessa etta sentaan tarkenee ilman takkia.

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails