lauantai 26. helmikuuta 2011

Gorgeous Blogger

Donnalta tuli tälläinen kiva tunnustus. Tunnustuksen saajan pitää vastata viiteen kysymykseen ja laittaa tunnustus eteenpäin viidelle blogille. Näitten mukana tulevat pystikuvat ovat aina niin rumia että jätän tällä kertaa väliin ja käytän jotain omia kuvia blogin alkuajoilta vaan :)
1. Milloin aloitit blogisi?

Aloitin blogin loka-marraskuussa 2008. Suurin osa postauksista löytyypi tuolta oikealta, vähän tullut poisteltua joitain ihan aikaisempia ja tyhmempiä postauksia ja joitain ihan kökkö-kuvia.

2. Mistä kirjoitat? Mitä kaikkea blogisi käsittelee?

Kirjoitan elämästä! Ei ole mitään tiettyjä aiheita tai alueita joihin keskittyisin tai olisin rajannut tämän blogin ulkopuolelle, ja yleensä kirjoittelen ihan simppelisti vain siitä mikä on sinä päivänä ollut päällimmäisenä mielessä. Tässä näitten parin vuoden varrella olen huomannut että lähinnä kirjoitan kuulumisia ja mitä sitä on tullut tehtyä, ja jonkun verran ulkosuomalaisuuden herättämistä ajatuksista. Eli ihan siitä tavallisesta arkielämästä tulee kirjoiteltua :)

3. Mikä tekee blogistasi erityisen?

Eipä siitä mikään tee erityisen erityistä. Mutta jokainen ihminen on erityinen, ja henkilökohtaisena tuotoksena tämäkin on kai sillä tavalla erityinen.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin pitämisen?

Halusin kirjoitella suomen kielellä, ja ylläpitää kirjoitustaitoani suomeksi, koulussa kun tulee kirjoitettua vain englanniksi. Ja kuulkaas, oli kyllä vaikeaa päästä suomen kirjoittamisen makuun aluksi! Takkusi pitkään, mutta nykyään tuntuu ihan luonnolliselta. Lisäksi halusin ottaa asukuvia, oikeitten tyyliblogien tapaan, lähinnä että oppisin pukeutumaan vähän kivemmin, mutta siitä ei oikein tullut mitään :)

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

Vähän enemmän aikaa olisi kiva saada lisää päivään että ehtisi kirjoitella täällä. Haluaisin myös uuden bannerin, tuo on ollut tuossa aika alusta saakka. 

Tämähän on kiertänyt blogeissa jo aika lahjakkaasti, ja ja yritin kyllä valita blogeja joissa tämä ei vielä ollut (sori jos tuli toistamiseen - en ole lähiaikoina ehtinyt lukea blogeja lähes ollenkaan). Eikä mikään pakko tehdä jos ei innosta, aikaahan ei kellään ole liikaa. Mutta laitan haasteen eteenpäin muutamalle suosikkiulkosuomalaisblogille elikkä Mungolife, Buttermilk Bisquits, Yummy, My Exploration (tosi mielenkiintoinen - kannattaa tutustua!), PS. I Love Fashion ja Chaneleon. Ja joo, tulipa kuusi, mutta eikai sen väliä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails