maanantai 4. huhtikuuta 2011

Pakkaskevät

Olipa kiva loma - aina mukavaa päästä poikkeamaan Suomessa. Tuli tehtyä paljon hääsuunnitelmia, nähtyä kavereita, syötyä herkkuja, shoppailtua, sukuloitua ja popsittua banaani-pusuja. Nyt on sitten taas paluu harmaaseen arkeen - tänään on tullut tehtyä vähän paperihommia, yritetty korjata konetta, soiteltu jos paikkaan ja toiseenkin ja mutustettu tuliaisruisleipiä.  
Munkkikahveilla tuli tottakai käydä, Pyynikin näkötornissa. Sinne Pyynikille meidät aina ala-asteelaisina pakotettiin hiihtämään. Ei tosin siitäkään liikunnallisesti tainnut olla mitään hyötyä, minä nimittäin lähinnä lämmittelin näkötornin kahviossa kuuman sekamehun äärillä aina kun opettajan silmä vältti.

Piru kun siellä koto-Suomessa oli KYLMÄ. Lähdin tosiaankin täältä 15-20 PLUS asteisesta Lontoosta nahkatakilla ja meinasin jäätyä pystyyn heti lentokoneesta ulos astuttaessa MIINUS kymppiin. Lainailin sitten erinäisiä toppatakkeja äidiltä lämpimikseni. Onneksi sentään tajusin lähteä saappailla, enkä tennareilla! Näin sitä unohtuu Suomen kevät kun pääsee käymään vain pari kertaa vuodessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails