maanantai 20. kesäkuuta 2011

Korttitehdas

Iltapuhteina ollaan muutama viimeinen päivä väännetty innokkaasti nyt vihdoinkin kutsukortteja häihin ja vastaanottoon. Hääthän me pidetään Suomessa, joten vastaanotto pidetään sitten Englannissa kuukauden kuluttua häistä. Näin pääsevät nekin jotka Suomeen eivät pääse juhlistamaan. 
Kihlattu on koko pienellä graafisen suunnittelijan sydämellään pohtinut ja miettinyt näitä kutsukortteja. Kaiken on tullut olla ihan ykköslaatua, papereista lähtien. Näitä papereita se kihlattu korttiväkertelyn ohessa kävi silittämässä ja huokailemassa useampaan otteeseen. Ihan kivan tuntuisiahan ne ovat, varsinkin kortin kumipäällyste. 

Mutta ollaan tosiaankin metsästetty oikeanvärisiä ja oikeanlevyisiä nauhoja, leikelty tarroja, etsitty laserprintteriä, leikattu, liimattu´ja taiteltu nyt ihan yltäkyllin. Hyvät tuli!Ideana on siis että toisella puolella Suomen lippu, toisella Englannin ja kutsut kaksikieliset. Kun kutsun avaa Suomenlipun kohdalta, saa suomenkielisen kutsutekstin. Ja toisinpäin. Eli ovat siis käänteisesti. Aika huonosti selitetty mutta ehkä tässä vaiheessa pari kuvaa vastaa sitä kuuluisee tuhatta sanaa.

Mitäs tykkäsitte?

4 kommenttia:

 1. Kivan persoonalliset, mutta kuitenkin simppelit kutsukortit mun mielestä. :) Me likes!

  VastaaPoista
 2. Persoonalliset kortit hyvällä tapaa ja älyttömän hyvin kekattu idea!

  Täytyykin pistää takaraivoon muistiin jos joskus vieraskielisen kanssa päräytän naimisiin :D.

  VastaaPoista
 3. Ioanna, hehe, me likes too, vaikka aluksi olin vahan epailevainen tuon lipputeeman kannalta.

  Panda, ma tykkasin erityisesti tuosta etta ne on kaanteisesti, ja siita etta nama eivat ole ihan perinteisia sydan/kukka/pitsi-teemaisia kun mies paassyt (ilman minkaanlaista mielipidetta tahi ohjeistusta minulta) suunnittelemaan :)

  bubble, :) sit viela reception-kutsut ja muut menuut sun muut tahan teemaan.

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails