keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Voehan..

... elämä! Miten se aika taas tuntuu ihan valuvan käsistä.

Olisi kauheasti kaikkea tekemistä, eikä aikaa ollenkaan tunnu riittävän. Nämä ovat taas näitä inhoja ajanjaksoja, jolloin olisi tuhatusti asioita hoidettavana ja koko ajan tuntuu tuppaavan lisää juttuja niskoille. 


Rakastan Taika-mukiani - se saa heti aamusta hyvälle tuulelle

Viime viikonloppuna saatiin kiitettävästi hääpukua aloilleen. Tällä viikolla on tullut tehtyä hääkortteja. Minä vähemmän, kihlattu enemmän. Gradu junnaa paikoillaan, vain alustavan suunnitelman olen saanut tehtyä ja muuten aika on mennytkin eri artikkeleiden kahlaamisessa ja etsiskelyssä. Tällä viikolla olisi tarkoitus vielä saada kirjallisuuskatsauksen ensimmäinen versio valmiiksi, sillä ensi viikolla minun tulisi käydä jutustamassa ohjaajan kera ja alkaa miettimään datan keräämistä sen gradun pääosion tarpeiksi. Huominen vierähtää tapaamisessa, ja perjantaina minun tulisi käydä täällä avioliittojuttuja hoitamassa. Ja sit ne hiton sormuksetkin.


Hääkutsuihin tarroja

Kaiken lisäksi koko kämppä pitäisi siivota kunnolla perjantai-iltapäivään mennessä. Siivous on yksi inhokkipuuhiani, joten olen vältellyt tämän tarpeellisen suursiivouksen tekemistä jo ihan liian pitkään. Syy miksi on nyt pakko siivota ei suinkaan ole pelkkä halu asustella siistissä talossa. Tänä kesänä meidän lähellä kuvataan jotain perhekomediasarjaa. No, se filmiryhmä haluaisi perjantai-iltapäivänä poiketa meillä kuvaamassa, josko meidän taloa voisi filmauksissa käyttää. Ja haluavat siis kuvata koko hemmetin talon, vintistä ja puutarhasta lähtien. Ja arvatkaa vaan missä rikkaruohokunnossa meidän puutarha on... Eli sekin hemmetti pitäisi kitkeä. Tällä hetkellä siellä ei tunnu mitään muuta olevankaan kuin rikkaruohoja. 

Ja hiuksissakin on varmaan jo viiden sentin juurikasvu, joka olisi tietty vihdoin kiva värjätä pois. Värit odottelisivat tuolla kaapeissa, ja varmaan taas odottelevatkin pari senttiä lisää. Tämmöstä meillä. Minä yritän kirjoittaa ja kihlattu tulee ja länttää tarran nassuun. Tuo tarra on siis meidän hää-brändi (joo-o, meillä on nyt hääbrändi - kantsii olla oma graafinen suunnittelija parisuhteessa). Meidän nimikirjaimet, yllättäen. 

Tämä on taas näitä viikkoja. Tälläistä se elämä joskus on. Kertokaa pliis etten ole ainoa joka on ihan pulassa kaikkien tekemistensä kanssa!

2 kommenttia:

 1. Haabrandi! Mahtava idea...sillahan saisi kutsuihin ja muuhunkin koristeluun ihan uudenlaista sivausta.

  ma leikittelen taalla sellasella romanttisella vintage teemalla, mutten tieda onko liian tyttomainen mulle. Onneksi kukat on aika helppo valita ja niiden myota varikin taitaa valitautua suht helposti... :)

  huomasin etta menette naimisiin Sunnuntaina...janna paatos mutta aika kiva, avaisi ainakin oven muillekin paiville kuin vain lauantaille. :)

  Piti muuten noista papereista sanoa viela, etta soitin siihen maistraattiin missa kaupungissa mennaan naimisiin, ja sielta sanoivat, etta riippuen siita, kuinka kauan on asunut ulkomailla, saattaa morsiammellekin tulla lisaselvityksia siihen estopapereiden hankkimiseen. Esim mina joudun hakemaan Hollannista todisteen etten ole mennyt siella naimisiin. Kiitos vinkista etta niihin saattaa menna enemman aikaa, oli hyva ottaa asiat selville jo aikasemmin etta osaa varata aikaa siihen :)

  VastaaPoista
 2. Minuakin alunperin houkututti sellainen romanttinen vintage-teema. Mutta kun kihlatulla on omiakin mielipiteitä tässä asiassa, niin päädyttiin tälläiseen. Mikäs siinä, hyvältä näyttää tämäkin! Sunnuntai on aika erikoinen päivä mennä naimisiin, mut ei kai se mitään. Meilla oli vähän aikatauluongelmia, joten päädyttin siihen. Mut ihan kiva, jotain vähän erikoisempaa. Sinällään ei haittaa sillä kaikki vieraat pääsee kuitenkin sunnuntaina. Osa ei vaan välttämättä voi jäädä juhlimaan yötä myöden.

  Onnea niihin paperihommiin! Toivotaan että saat kaikki setvittyä piakkoin :)

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails