maanantai 23. heinäkuuta 2012

Hääkuvakirja

 
Suomessa käydessämme saatiin nyt sitten vihdoinkin käsiimme muutama kuukausi sitten tekemäni hääkuvakirja. Tein meille erikseen kuvakirjan niistä kaikista kauniista hääkuvista, sillä onhan kuvia mukavampi katsella printattuina.

Valitsin parhaat otokset kertomaan päivän tapahtumat mahdollisimmat kattavasti. Tilattiin aika monta kirjaa, sillä annettiin painokset myös vanhemmille ja isovanhemmille. Ovat olleet todella tyytyväisiä, ja varsinkin isoäitini oli todella liikuttunut saamastaan pienestä lahjasta. 
Itse kirjat tilasin kuvatkirjaksi-palvelusta, ja kirjat olivat mallia A4 Special Pro 180 käärepaperilla. Kuvakirjan laatuun olin tyytyväinen, ja saumat olivat todella hyvin piilotettuja. Esimerkiksi noissa isoissa keskelle aukeamaa aukeavissa kuvissa sauma on lähes näkymätön. Ohjelmaa oli helppo käyttää ja asiakaspalvelu avulias. Oli myös kiva että sivuihin sai kaikenlaisia erilaisia taitoksia joita näissä kuvissa näkee muutamia. Suosittelisin firmaa kyllä, on todella hyvännäköisiä kirjoja!

(Minun tilaamissani kirjoissa oli muuten käärepapereissa vähän häikkää, nähtävästi jotain pinnoitejäännöstä paperissa ja osaan pinnasta jäi pieniä raitoja joihin tulostusmuste ei tarttunut. Periaatteessa niin pieni juttu etten jaksa siitä valittaa, ja uskon että tämä oli ihan poikkeustapaus.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails