perjantai 6. heinäkuuta 2012

Suomi-loma alkaa nyt!

Tuntuupa mahtavalta päästä Suomeen rentoutumaan kiireisen Lontoon jälkeen. Tänään herättiin viideltä pakkaamaan, napattiin taksi kuudelta, syötiin sushia ja sashimia seitsemältä Stansteadin Yo-Sushissa, ja kahdeksalta oltiin koneessa matkalla Suomeen. Ja nyt tänne saavuttua ollaan popsittu perunapiirakoita, oltermannia, ja ruisleipää ja lepäilty vanhempien kotona.
Tuliaisiksi toin vanhemmille ja isovanhemmille Fortnum & Mason keksejä. Yleisesti ottaen Fortnum & Mason tuotteet ovat mielestäni aina hyvänlaatuisia ja kauniisti pakattuja, joten sopivat mainiosti tuliaisiksi. Lentokentällä ehdittiin käydä ostoksilla tax-freessä josta nämä löytyivät. 

Mitäs me nyt sitten täällä Suomessa nämä seuraavat kymmenisen päivää tehdään? Ajattelin että nautittaisiin vaan Suomen kesästä. Rentoudutaan, käydään järvessä kastamassa talviturkit, syömässä herneitä torilla, lounasristeilyllä Näsinjärvellä, sellaista peruskesätouhua jota ei Lontoossa voi harrastaa. Ja tottakai näkemässä isovanhempia ja muita sukulaisia, ja jos hyvä tuuri käy ehkä ehditään poiketa tädin mökilläkin. Ja tänään jos mitenkään jaksaisi, ehkä pitäisi raahautua tuonne ulos nauttimaan auringosta terassioluen kera...

Katsellaan sitten uudestaan kymmenisen päivän päästä mitäs on tullut tehtyä. Ehkä tässä välissä ehdin käydä blogissa, katsotaan jos onnistuu. Nauttikaahan tekin kesästä täysin rinnoin!

6 kommenttia:

 1. ja mä lähdin lasin toisella puolella takasin lontooseen samalla koneella millä sää tulit suomeen. pieni maailma! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, no on kyllä pieni :) Tuolla lennolla muutenkin törmää aina silloin tällöin tuttuihin muutenkin, sitä kun tuntuu kaikki muualla kuin Helsingissä asuvat käyttävän.

   Poista
 2. Nautinnollista Suomilomaa! Nuo kauniisti pakatut keksit ovatkin hyvä tuliaisidea Suomeen viedä sen jälkeen kun on vuosien aikana kaiken mahdollisen "pakollisen" vienyt. Itselläni on ainakin, että tietää ettei mitään "tarvitse" viedä, mutta haluaa kuitenkin jotain kivaa keksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tää on jo ollut melko nautinnollista tähän saakka :) Walkersin shortbread keksejä oon kans vienyt aikaisemmin, ne tuntuu olevan kans aika suosittuja (niitten syömisnopeudesta päätellen) täällä Suomessa.

   Poista
 3. Fortnum&Mason ja varmasti löytyy kauniita ilahduttavia tuliaisia. Siellä käyn aina Lontoo matkani lopuksi ja ostan muutaman Scones'in ja maailman parasta Jasmine teetä! Toivottelen ihanaa Suomen lomaa....itselleni se merkitsee syödä viiliä, Karjalanpiirakoita, Kainuun juustoleipää, Fazer'in sinistä ja sama alusta sekä järviä tai merta, koivuja ja
  sellaista yksinkertaista olemista vain. -Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmmm, ruisleipää ja karjalanpiirakoita on kyl tullut syötyä nyt ihan tuhottomasti. Ja suomalaisia mansikoita, ja vähän sitä suklaatakin :) Taidetaan viedä matkalaukullinen ruisleipää kotiLontooseen kunhan lähdetään...

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails