lauantai 11. elokuuta 2012

KultapostilaatikkoKäytiin tänään pikaisesti kaupungilla, ja bongattiin sattumalta tämä postilaatikko. Nyt näin olympialaistan kunniaksi Royal Mail maalaa jokaisen kultaa voittaneen kotikaupungista heille läheisimmän postilaatikon kultaiseksi (sekä tekee postimerkkipainatuksen heidän kuvallaan). Tämä postilaatikko tuli tuplakulta-kouluratsastajalle. Ja kai nyt, pitihän se kuvata ihan blogia varten kun se niin sopivasti sattui matkan varrelle.

Mies muuten kiemurteli häpeästä kun pyysin/pakotin hänet ottamaan kuvan postilaatikosta, heh heh. Ensin hän kääntyi minusta poispäin ja teeskenteli räpläävänsä puhelintaan kun menin postilaatikon viereen. Sitten äkkiä kääntyi ottamaan kuvan kun väki väheni ympäriltäni ja sanoi että nyt äkkiä pois, ollaan ihan turistien näköisiä. Ja että ootpas pönttö kun haluat kuvan postilaatikon kanssa. Heh, kaikkea nuo miehet tekee rakkauden eteen! Ja kyllä nauratti häntäkin postilaatikon kuvaaminen, ei pelkästään minua.

Täällä Lontoossa muuten on ollut ihan mieletön fiilis nyt olympialaisten aikaan. Ihmiset jotenkin vaikuttavat olevan paljon paremmalla tuulella, ja kovissa fiiliksissä Team GB:n menestyksestä. 26 kultamitalia, 59 kaikkia värejä yhteensä tällä hetkellä ja ehkä vielä pari mitalia tänään tulossa. Kahvipöydässä töissä ei paljoa muusta puhutakaan kuin olympia-jutuista. Junatkin kulkee ajallaan ja itseasiassa ruuhkatunti ei ole yhtään niin ruuhkainen kuin tavallisesti monien työskennellessä kotosalla välttääkseen kaupunkia. 

Itse en ole koskaan ollut kiinnostunut olympialaisista, mutta nyt kun ne sattuvat olemaan omassa kotikaupungissa en ole muuta tehnytkään viimeisen kahden viikon aikana kuin töllöttänyt eri lajeja telkkarista päivästä päivään. Mutta nyt television ääreen - miesten keihäänheitto-finaali alkaa ja siinä on kolme suomalaista kisaamassa. Ja sitten tietenkin Brittien Mo Farah, juoksemassa 5000m samaan aikaan - tänään taistellaan varmaan kaukosäätimestä vähän!

2 kommenttia:

  1. Hyvä että sait kuvan postilaatikon kanssa! Aika hauska idea maalata laatikot kultamitalin saaneiden lähistölle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, nää oli aika hauskoja - ja oon kyl nähnyt muittenkin ottavan kuvia näitte kanssa :)

      Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails