torstai 23. elokuuta 2012

LentolähetysParas tuliainen ulkosuomalaiselle - suomalaista ruokaa! Kymmenen pakettia ruisleipää, kolme kiloa Oltermannia ja seitsemän Fazer sininen-levyä. Kyllä nyt kelpaa meidän herkutella taas vähän aikaa. Tuliainen tuli pikkuveljeni ja hänen tyttöystävänsä matkassa jotka nyt asustelevat viikon täällä meidän majassa. Puolikas matkalaukusta oli omistettu meidän tuliaisille - ihan mahtavaa!

Tässä lähiaikoina ei ole tullut tehtyä oikein mitään muuta kuin töitä, ja uusien työpaikkojen etsimistä. Tämä hiljaiselo varmaan jatkuu taas vähän aikaa, kun nyt on tarkoitus tehdä työhakemuksia ihan urakalla. Elokuu meni vähän lusmuiluksi työnhaun kannalta, mutta onneksi suurin osa minua kiinnostavista työpaikkahauista avautuu vasta syyskuun puolella. Mutta LinkedIn profiili on tehty, ja CV on puserrettu kuntoon eli edes jotain on saatu aikaiseksi. Maanantaina on täällä Bank Holiday ja Notting Hill Carneval. Taidetaan pysyä tosin vain kotosalla tylsästi työhakemuksia tehden, mies kun on samaa puuhaamassa, ja lähettää tuo nuoriso bilettämään.

Peukut pystyssä että tästä puserruksesta jotain syntyy!

10 kommenttia:

 1. Oijoi, mahtava herkkulähetys!

  Ulkomailla ei kyllä saa Oltermannin voittanutta juustoa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä - täällä löytyy vai mitä cheddareita mut oltermanni on kyl paras voileipäjuusto ikinä. Kaipa noi muutaman viikon kestää...

   Poista
 2. Mahtavat tuliaiset, wou! :D Onneksi ollaan löydetty kauppa, josta saa ruisleipää, mutta se on tosi erillaista kuin Suomessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan kyse sellaisesta täysjyväleivästä? Sitä löytyy ainakin Tescosta ja Sainsburysta, ja itsekin ostan sitä usein. Hapankorppujakin oon täältä löytänyt.

   Poista
  2. Joooo!! Ai sitä saa Sainsburystakin? Me ostetaan sitä sellaisesta pikkuisesta etnisestä kaupasta ja oltiin niin tyytyväisiä itseemme kun bongattiin se :D ahahahahahah, skidisti noloa. Mutta MISTÄ oot löytänyt hapankorppuja?!! Just oltiin tänään Ikeassa ja yritin tähystellä oisko niitä siellä, mutta ei - ihan huippua, jos niiltä saa täältä jostain!!

   Poista
  3. Tescosta saa ainakin, Sainsburystakin varmaan. En oo vähään aikaan käynyt Sainsburyssa ostoksilla niin en muista. Me tosin käydään isoissa marketeissa, ihan pienistä ei varmaan löydä. Hapankorppuja löytyy isoista Waitroseista ja Holland & Barrets kaupoista, nimella Finn Crisp :) Suoraan Vaasasta :) Holland & Barretsista muistaakseni löytyi näkkäreitäkin.

   Poista
 3. I feel you, mulla on nimittäin sama homma prosessi, eli työhakujen teko. Ei oo aina helppoa, mutta toivon mukaan tulosta syntyy! Tsemppiä siis sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä kyllä sullekin! Nää on kyllä jäätävän turhauttavia, psykometrisine testeineen ja monine haastatteluineen. Toivotaan että tää puurastus palkitaan...

   Poista
 4. Multa työpaikkojen etsiminen onneksi on ohi, nyt totuttelen vaan näihin tosi pitkiin päiviin... Toivottavasti mielenkiintoinen paikka kuitenkin löytyy nopeesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toivotaan parasta. Parempi palkka ja mielekkäämpi duuni on nyt hakusessa, joten toivon kovasti että se löytyy.

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails