keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Joululomalle!

Tänään aamulla lähdettiin kuudelta aamulla Heathrowille, ja iltapäivästä vihdoinkin päästiin Tampereelle äitin hoteisiin. Hyvin lyhyen vaihtovälin ansiosta melkeinpä missattiin jatkolento Tampereelle, mutta ehdittiinpä viimeisinä koneeseen vaikka meitä kuulutettiin viimeistä kertaa aika useaan otteeseen. Ihailtiin aika mahtavaa auringonlaskua ja puolinukuksissa torkuttiin paikoillamme. Nyt on kyllä melkoinen väsy sillä tavaroitten pakkaamisessa meni reippaasti päälle puolenyön. Huh, olen jo muutaman kerran meinannut nukahtaa sohvalle. 

Loman aikana olisi tarkoitus käydä tarkastamassa vanhempien uusi mökki, poiketa Turussa sukuloimassa ja nähdä muutamaa kaveria jos he nyt Tampereella sattuvat olemaan joulun aikaan. Ja tietenkin levätä ja syödä paljon suomalaista jouluruokaa. Mutta nyt sitten tärkeämpien asioiden pariin, kuten pipareiden ja Fazerin mussuttamiseen. Joululoma alkaa nyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails