sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Etukateisjoululahjoja

Tana vuonna kun lahdettiin Suomeen jouluksi, niin kolmantena adventtin kaytiin viettamassa aikaista joulua anoppilassa miehen sukulaisten kanssa. Saatiin myos pienia lahjoituksia.



Kivinen juustotarjotin juustoveitsien kera oli oikein tervetullut, me kun tykataan juustoista ja lautasella tarjoiltuna ei se vaan nayta niin kivalta. Ja mukaan samaan settiin sopivat lasinaluset. Mutta sydanmuoto varmaan yritetaan jossain vaiheessa vaihtaa johonkin muuhun, ei ole ihan meidan tyylia. 

Ja sit noita perinteisia itsetehtyja juttuja. Omena chutney, piccalilly (yok), jouluvodka (nam), mincemeat (eli sekahedelmaseos) ja Christmas pudding. Miehen siskolta nama molemmat.



No mut muita lahjoja sitten. Saatiin ihanan muhkea peitto anopilta, joka tulee tarpeen kylmiin iltoihin taalla. Meilla pelaa lammitys kylla ihan kiitettavasti, mutta viileaa on sisalla pakkasilmojen aikana. Sit tuollainen iso pastakulho pestojuttujen kera miehen tadilta. Ja ihan minulle itselleni sain ihanan kashmir-silkkihuivin. Ihastelin etta sen vari on just sellainen mita usein kaytan vaatteissa, ja anoppi vaan myhaili etta niinpa, siksihan han sen valitsi. Ja saatiin myos ihan selvaa kylmaa rahaa Suomen reissua varten miehen isalta, ohjeistuksena kayda tekemassa jotain kivaa. Ajattelin etta Tiiliholvissa olisi kiva kayda pitkasta aikaa, siella olin n. vuoden toissa ennen Englantiin lahtoa. 

Oli muuten kiva avata lahjoja yli viikko etuajassa - paasi ihan joulufiiliksiin siina! Huomenna sitten kunnon joulu edessa! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails