perjantai 21. joulukuuta 2012

Mita ostin joululahjoiksi

Tata blogia kun eivat vanhempani lue, niin uskallan taalla nain etukateen paljastaa omia jouluostoksia. Minusta on ihan hauska nahda mita muut ostavat / tekevat joululahjoiksi, ja niista joskus saa kivoja ideoita itsellekin.



Isoaidille namusia ja tuollainen lukulamppu jonka voi laittaa kirjaan kiinni. Tosi suosittu vempele taalla Briteissa ja muutama vuosi sitten oli ihan ykkossuosikki stocking filler lahja.




Vanhemmille molemmille omat lahjat. Vanhemmat kavivat viime vuonna Skotlannissa kaveriporukan kanssa ja innostuivat sijoittamaan tynnyrilliseen viskia. Viskilasit kuulemma tulisivat tarpeen, ja nama Glencairnin ovat kuulemma superhyvat sellaiset. Viskikirja siihen kylkiaiseksi. Laura Ashleyn Rhubarb & Vanilla huonetuoksusetti tuoksuu ihanan jouluiselta, joten sekin tarttui mukaan. 


Isovanhemmille. Siella maistuu erityisesti suklaa, eika isoaiti enaa vanhuuttaan oikein mistaan muusta tykkaa joten nyt on vahan maisteltavaa. Shampanjatryffeleita, Bendicksin minttusuklaita ja belgialaisia suklaita. Lukulamppu menee sinnekin ja joulupoytaan vahan englantilaista maisteltavaa.


Tama itseasiassa meni meidan tyopaikan Secret Santa juttuun jonka jarjestin. Ihan loistava pikkulahja jollekin - Body Shopin joulupallo jossa pieni Body Butter ja normaalikokoinen Lip Butter.  Vaihtoehtoja oli muistaakseni Shea Butter, Cocoa ja tama Mango.

Eli tallaisia tana vuonna. Siina ne taisikin olla, ne lahjat mita voi paljastaa, miehenihan tata blogia nimittain lukee... Olin muuten superorganisoitunut ja sain kaikki lahjat (paitsi Secret Santan) ostettua jo marraskuun puolella. Nyt joulukuussa oon vaan hymaillyt kaikille tyokavereille jotka hiihtaa ruuhkaisissa kaupoissa epatoivoisesti etsien lahjoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails