sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Sunnuntaikävelyllä


Luin joskus että 20 minuuttia raittiissa ilmassa kävelyä pitää pirteänä ja auttaa jaksamaan arkipäivässä. Yritän käydä vauvan kanssa joka päivä pienellä vaunulenkillä. Joskus se on pitempi, tunninkin, joskus lyhyempi, muutaman korttelin ympäri. Joskus se on reippaampi, lenkkarit ja juoksutrikoot yllä, ja joskus se on vaan tälläistä sunnuntaikävelyä jonka lomassa ehtii ottamaan muutaman kuvan ympäristöstään.
 
Meidän lähellä on kivaa se että täältä löytyy tätä lääniä missä vaellella riittämiin. Isoja puistoja ja metsääkin.

Uudet buutsit, Clarksista. Konjakinvärisiä saappaita etsin pitkään ja hartaasti, ennenkuin ne vihdoin tämän talven alennusmyynneistä löytyivät. Seuraava asia listalla on kampaaja. Kun nyt ei muuta akuuttia tarvetta kampaajalle ole kuin oma fiilis karvareuhkasta, säästelen käyntiä tuonne Suomen-loman puolelle ensi viikolle. Täällä maksan yleensä £60 hiustenleikkuusta, Suomessa hinta taitaa kymmenisen vähemmän ja euroissa.  

Tällä kertaa vähän paremmin meni kuin kaksikymmentä minuuttia - kotiin taidettiin päästä vasta noin tunnin kuluttua. Raitista ilmaa yllinkyllin ja huonot yöunet tuntuvat taas vähän siedettävemmiltä.

2 kommenttia:

  1. Nyt iski ilmastokateus, täällä pohjolassa kun on pakkasta niin paljon, että vauvan kanssa ulkoilu on vähän vaikeaa. Pari viikkoa ehdittiin lenkkkeillä melkein joka päivä, se oli aika kivaa kun sillä tavalla sain hyvän syyn lähteä ulos. Itsekseen se on aina paljon vaikeampaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täällä on ollut ihan uskomattoman lämpimät kelit talveksi... Mullakin on tuossa kuvassa vaan ohut talvitakki ja t-paita alla. Mut, ens viikolla pääsen nauttimaan Suomen pakkasistakin! :) Tuskinpa siellä tulee lenkkeiltyä, muuta kuin ehkä kaupungilla kaupasta kauppaan :)

      Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails