sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Viimeiset kaksi viikkoa, kipeänä ja terveena

Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet aika väsyttäviä. Lontoon kolkkia kolunnut vatsatauti kiersi vihdoin meillepäin - ensin mies, sitten vauva, ja sitten minäkin. Ehdin jo onnitella itseäni taudin välttämisestä ja töihin ehtimisestä, meneillään oli nimittäin iso deadline ja järkyttävä määrä töitä. Kävin töissä kääntymässä ja palasin muutaman tunnin kuluttua kotiin lepäilemään.
 
 


 
 
Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet aika järkyttäviä - kotona kaikki kaaoksessa, ruoka homehtumassa jääkaapissa, pyykkivuori kasvoi kasvamistaan, ja pitkiä työpäiviä että saisi sairauden takia menetetyt tunnit takaisin kiinni. Nyt vihdoinkin tänä viikonloppuna päästiin takaisin normaalielämään, kokattiin, siivottiin, pyykättiin, levättiin, käytiin ulkona, tehtiin sitä sun tätä. Käytiinpä jopa IKEAssa ostoksilla ja pullilla. Sunnuntai-iltana ehdittiin vielä käymään piknikillä - tein meille minipizzoja ja kana-kasvispiirasta, ja syötiin ne kirpeässä syysilmassa vielä lämpiminä. Jälkipalaksi kuumaa kaakaota ja minivaahtiksia, ja IKEAn kanelipullia. Siinä pirpanan perässä juostessa saatiin mahaa vähän täytettyä, ja tuntui kivalta palata normaaliin, terveeseen päiväjärjestykseen. Ja tästä se uusi viikko saa alkaakin.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails