keskiviikko 29. lokakuuta 2014

3 eri Halloween asua vauvalle... Mikä valitaan?

Meillä olisi nyt tiukka valinta - mikä Halloween puku vauvalle? Innostun joka vuosi Halloweenista, ja odotan jo innolla sitä että päästään vauvan kanssa karkkikierrokselle naapurustoon. Ennen sitä, kotioloissa varaudutaan säkkikaupalla karkkia ja kivoilla asuilla. Tänä vuonna en vaan osaa päättää...
 

 
 
Vauvalepakko?
 
 

 
 
Pieni musta kissa?
 
 
 
Vai mini Luke Skywalker?
 
Minkäs te valitsisitte?
 
 
Mä tykkään kyllä kaikista, mutta lepakko on kyllä söpöin. Miehen lemppari (ei mitenkään yllättävää) on tuo mini-jedi. Tuo valomiekka on muuten mini-replika Luke Skywalkerin valomiekasta - niitä aikuisleluja joita kaupataan Star Wars -hurahtaneille aikuisille (miehille)...

17 kommenttia:

 1. Ehdottomasti toi lepakko, ihan ylisuloinen! Mä olin just Lätkämatsissa jossa oli lapsien halloween asukilpailu ja yksi sylivauva oli puettu kurpitsaksi, se oli tosi söpö kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä halusin meille kurpitsan, mut se puku oli loppuunmyyty :( Se on kyl ikisuosikki... Tää lepakko löytyi sit sen sijaiseksi henkasta.

   Poista
 2. Luke Skywalker! Niin söpö!
  Tosin kaikki kolme käy - itse olen tänä vuonna ranskalainen, ärsyttävä miimi :)

  VastaaPoista
 3. Kissa, koska korva-asut ja kasvomaalit sopii vaan niin hyvin pikkuisille:)

  VastaaPoista
 4. Lepakko! Miehet ei ymmarra mittaan!

  VastaaPoista
 5. ja hymio jai puuttumaan yo viestista :)

  VastaaPoista
 6. Ääni lepakolle täältäkin! :) Hauskaa Halloweenia sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Mun Facebook-äänestyksessä Lukella taitaa olla tällä hetkellä pieni etumatka, mut aika tasaisesti kaikille tullut ääniä :)

   Poista
 7. Jedi!! Ellei ole tulossa kohtapuoliin jotain tilaisuutta, missä tuon jediasun voisi muuten käyttää, harmi olisi nimittäin jättää käyttämättä. :)

  VastaaPoista
 8. No tuo Jedi! Olen piilo-fanittaja, vauva on kylla söpö ihan kaikissa asuissa, ihan mielettömat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mies tykkäsi siitä kans eniten, mut sit sanoi ettei sitä kuitenkaan kukaan tajua, (siis ovella kävijät) joten päädyttiin kisuun :)

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails