Koulu perustettiin vuonna 1916 ja se toimi alunperin brittiläisten kolonialistien opintomekkana. Pitäähän kunnon maailmanvalloittajien oppia ja ymmärtää valloittamiensa maiden kulttuuria ja kieltä, etteivät alamaiset voi salassa alkaa kapinoimaan! Nykyään koulu keskittyy mihin tahansa Aasiaan ja Afrikkaan liittyviin aiheisiin.
Tämmöinen ukkeli meillä nököttää pihalla. Tiru Valluvar, joku runoilija. Tuo ei muuten ole oma kuvani, vaan täältä, juuri tuo kyseinen kohta on tällä hetkellä remontissa.
Joka arkipäivä lounasaikaan Hare Krishna -tyypit tulevat tänne pyörineen ja tuovat hyvän karman vegaaniruokaa nälkäisille opiskelijoille. Vapaaehtoinen lahjoitus, joskin monet sikailevat ruokaa ihan ilmaiseksi. Ruoka on melko maittavaa, mutta itse en kyllä jaksa jonotella...
Opiskelijoitten chillaushuoneessa oli juuri pikkumarkkinat. Koruja, kakkuja, orgaanisia kuivatuotteita. Täällä järjestetään aika paljon väittelyitä, keskustelutapahtumia, musiikkiesityksiä sun muita iltaisin.
Meillä on jopa oma baari! Tai niin on kyllä jokaisella enkku-yliopistolla.
Että japanilainen puutarha. Täällä voi rentoutua, tosin en ole vielä kertaakaan nähnyt tätä käytettävän.
Yliopistolta löytyy myös oma pikku taidenäyttely. Täällä on peruskokoelman lisäksi aina vaihtuvia pikkunäyttelyitä kaikkeen Afrikkaan, Lähi-Itään tai Aasiaan liittyvästä. Tällä kertaa oli Fancy Stitch -hyväntekeväisyysyhdistyksen kirjailutöitä Afrikasta.
Kirjastokin luonnollisesti löytyy, en vain jaksanut mennä ottamaan kuvia pölyisistä kirjoista. Oma ehdoton lempparipaikka koko talossa on muuten maisteri/jatko-opiskelijoitten seurusteluhuone, jossa on pehmoiset sohvat, mikro, vedenkeitin, ja tarpeeksi rauhaa nokosten vetämiseen.
Miltäs vaikutti?
oooo, näyttää ylihienolta ja tosi kivalta.. ei yhtään niin ankeelta kun suomessa :) mitä muuten opiskelitkaan ja ootko viihtynyt? tykkään blogista
VastaaPoistaOpiskelin (lähinnä) valtio-oppia. Ja vähän taloutta. Viihtynyt oon tosi hyvin, koulu on tosi hyvä ja paljon tekemistä löytyy :)
VastaaPoista