keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Nakupellenä luokses pompin...

Tiedättekös Spencer Tunickin? Mies pykää maisemavalokuvia maustettuna alastomilla ihmismassoilla.En tiedä onko herran teoksissa sen kummempaa sanomaa, mutta vaikuttavilta ne näyttävät. Haastateltaessa mies on vedonnut tekevänsä perinteistä taidetta ihmiskehoista. "I'm trying to create flesh architecture ... I aim to get a sculptural feel for groups of bodies, as well as create performance art."Tunick on käynyt kuvaamassa teoksiaan ympäri maailmaa ja kävi myös Suomessa kuvailemassa kahdeksaisen vuotta sitten. Halusin mennä silloin mukaan installaatioon, mutta jätin väliin erinäisistä syistä. Homma kaatui omalta osaltani siihen, että tuntui niin hankalalta lähteä Helsinkiin ilman omaa autokyytiä, eikä kavereitakaan (kai) kiinnostanut. Jälkikäteen katselin erään installaatioon osallistuneen tuttavan omaa kuvavedosta ja tunsin pienen kateuden pistoksen.
Noh, herra on nyt tulossa tänne Britteihin (Manchesteriin tarkemmin sanottuna) ja meikä laittoi meidän molempien nimet vapaaehtoisten listalle. Lisää tietoa, ja tietoa siitä päästäänkö mukaan, tulee sitten vähän päälle kuukauden päästä. Toivotaan parasta!

6 kommenttia:

 1. Mulla tuli heti tästä mieleen joku takavuosien suomalainen deittailuohjelma. Jotenkin on jäänyt mieleen, et joku kyseisen ohjelman naisosallistuja oli osallistunut ilmeisesti saman valokuvaajan installaatioon Suomessa, ja hänen kuvansa näytettiin telkkarissa. Kaikkee sitä jää turhista tv-ohjelmista mieleen... :)

  Toivottavasti kuitenkin pääsette osallistumaan, ois varmasti mielenkiintoinen kokemus.

  VastaaPoista
 2. Olen kuullut tästä kuvaajasta aikaisemmin, mutta nyt iski mystinen palava innostus osallistua näihin kuvauksiin :)! Tietenkään eivät nyt ole Suomeen tulossa, mutta ehkä sitten joskus jos ovat tänne suunnalle eksymässä.

  Toivottavasti pääsette mukaan, varmasti aivan mielettömän huikea kokemus!

  VastaaPoista
 3. Tosiaankin, toivotaan parasta. Tähän projektiin mahtuu mukaan 1000 ihmistä, ja täällä Briteissä kaikkialle on tunkua. Eli riippuupi ihan siitä että ehdittiinkö laittaan nimet listaan tarpeeks aikaiseen.

  VastaaPoista
 4. Ja kun tää julkaistiin tosiaankin kaikissa isoissa sanomalehdissä, voi olla pieni yleisöryntäys :)

  VastaaPoista
 5. Miks ihmeessä haluat tollasiin??? :D Itse en kyl todellakaan haluais et työnantajasta lähtien kaikki näkis mut naked :D Voin kyl ihan omalle poikaystävälle vaiks ottaa sellasen kuvan mutta että...

  VastaaPoista
 6. tyttö, Mua viehättäisi olla osana taideinstallaatiota ja performanssitaidetta. Sitäpaitsi, eihän tässä ole ollenkaan kyse yksityisistä alastonkuvista, joita poikaystävälle lahjoitetaan.

  Mua ei mahdolliset työnantajat haittaa. Eihän se työnantaja tms. mua voisi noista jättimäisistä nakupellejoukoista erottaa, ja vaikka erottaisikin niin yks hailee :D Siinäpähän tiirailisivat.

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails