tiistai 9. maaliskuuta 2010

Hakusanoja

Tähän blogiin päädytään useimmiten aika tuikitavallisilla hakusanoilla; suurimpia vetäjiä ovat erilaiset suklaan ja kahvin yhdistelmät, sekä erilaiset kosmetiikka- ja hiustuotteet joita on täällä ruodittu. Lontooseen ja Pietariin liittyvät hakusanat ovat myös suosiossa. Mutta mites sitten ne vähän erikoisemmat? 

pyörtynyt imaami: Tämä on muuten erilaisine versioineen melko suosittu hakusana. Jos ette ole vielä tehneet pyörtyneitä imaameja suosittelen kokeilemaan. Todella herkullisia. Resepti löytyypi täältä. 
alue 11 pariisi: Ööh, olisko Montmartre. Ainoa alue jonka Pariisista tiedän joten aika arvalla heitetty tämä vastaus. Otettiin sieltä hotelli kun viimeksi matkailtiin Pariisissa.
blini täyte: Näihin voi laittaa vaikka mitä! Omia lemppareita ovat juusto ja kinkku, kondensoitu maito, ja mäti ja smetana.
bongata: Kenties lintuja? Tai junia? En itse harrasta.
chamonix offarit: Sieltähän niitä löytyy, kaikenlaisille tasoille. Le Tour alueen takapuoli (puuteripäivinä), että Vallee Blanche (lähinnä maisemien ihailuun) olivat omia suosikkeja.
count monte cristo malta: Tykkäsin tästä kirjasta pienenä. Maltalla en ole koskaan käynyt, mutta olen kuullut kyseessä olevan ihan mukavan paikan. Sitä en ymmärrä miten nämä kaksi liittyvät toisiinsa.
englantilaisia lapasia: Eivätköhän ne ole samanlaisia kuin muuallakin... Tosin, englantilaiset ovat sen verran laiskaa porukkaa käyttämään mitään käsineitä. En ole itseasiassa kenenkään ikinä nähnyt käyttävän lapasia täällä, oli kuinka kylmä tahansa.
epämuodostunut hevonen: Aika kauheaa ajatellakin näitä, mutta kaipa niitäkin löytyy. Olen joskus käynyt vanhantyylisissä museoissa joista löytyi vaikka minkälaisia epämuodostuneita, siiamilaisia eläinten ja ihmisten luurankoja. Aika karmivia.
gruusialainen ravintola pietari: Tätä kysytään aika paljon. Gruusialaisia ravintoloita sieltä löytyy melkoisesti. Paras omasta mielestä oli KET Cafe (Stremyannaya Ulitsa 22, M - Mayakovskaya). Muita hyviä: Rustaveli (Nab. Moika 9, M - Nevski Pr) ja Kaf-Kas (Italyanskaya Ulitsa 37, M-Nevski Pr)
hauska unipäiväkirja: Minä kirjoittelen unipäiväkirjaa aina kunhan muistan. Niitä unia on aika hauska jälkikäteen lueskella, ja ihmetellä kuinka voikaan olla niin sekaisia ja kummia unia. Yleensä unissani seikkailen tuntemattomissa maisemissa, tai lahtaan jotain pahiksia.


Siinäpä tarpeeksi tällä kertaa. Vielä jäi useampia hassumpia hakusanoja tänne syövereihin ja kommentoimatta, eli eiköhän niistäkin kuulla vielä. Onko teille tullut jotain aivan älyttömiä hakusanoja?

4 kommenttia:

 1. Mun suosikki taitaa olla "Mitä Andreas Thorkildsen on opiskellut" sekä "minulla sydäntäni ja se on pelaajan pojalle - english"... Anteeksi voisitteko toistaa?!

  Lisäksi blogiini päädytään jatkuvasti Afrikka-aiheisilla hakusanoilla (esim. "Botswana", "Madagascarin maantieto") varmaan siksi että olen kerran linkittänyt hienon version Toton biisistä Africa...

  Ja kun kerran laitoin Mtv3-uutismokavideon otsikolla "Pano-pano-palomies" (kun se uutistenlukija sanoo niin) niin voitte arvata millaisia hakusanoja on sen jälkeen näkynyt... Taitavat pettyä karvaasti kun blogiini asti pääsevät :)!

  VastaaPoista
 2. Hahah, nää on välissä niin älyttömiä :D

  Tein itsekin tästä aiheesta postauksen joku aika sitten, mutta nyt en voi enää seurata tilannetta kun mun Google Analytics -tili on lopettanut toimimasta enkä ole saanut selville, miten sen saisi korjattua. :/

  VastaaPoista
 3. Athelas, noi on kyllä... vähintäänkin sanottuna kummallisia. Hahhah, mun blogiin ei olla vielä päädytty millään porno/pano-sanoilla, mutta voin kuvitella mitä läppää sun hakusanoissa on tuon perusteella :D

  Ioanna, sanos muuta! Aika harmi muuten, mut kai sen voi poistaa ja ladata uudelleen? Sit tietty katoais vanhat tiedot, joka on vähän harmi.

  VastaaPoista
 4. Joo, mä tein nyt niin, että poistin sen... Harmi tosiaan, nyt alkaa koko juttu sit alusta, mut saapa jatkaa seurailua.

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails