tiistai 2. maaliskuuta 2010

Tigi Brunette GoddessTigin Brunette Goddess testissä tällä kertaa. Tottapuhuen, tämä satsi on ollut omassa kaapissa jo useampia kertoja ja useampia vuosia, ja hoitoainetta aina tulee ostettua lisää, joten aivan tuoreesta testistä ei ole kyse. 

Tuoksu on kermainen ja täyteläinen, jopa vähän imelä. Parhaan kuvan tuoksusta saa jos sitä vertaa toffeeseen, tai Baileys'iin. Suurpiirteisesti sanoisin että hyvä setti. Shampoo pesee hellävaraisesti, hoitoaine kosteuttaa todella hyvin. Miinuspuolena on se että sekä shampoossa että hoitoaineessa on silikoneja, eli aivan kaikille eivät välttämättä sovi. Itse en nykyään käytä BG-shampoota lainkaan, sillä se saa oman päänahkani jatkuvassa käytössä rasvoittumaan ja kutisemaan. Satunnaisesti käytettynä tätä haittaa ei ole, mutta en silti osta tätä enää itselleni sillä purtilo ei varmaan koskaan tyhjenisi. BG-hoitoaine on taas nykyisiä suosikkejani peruspesuun. Silikonit siloittavat ja kiillottavat hiusta, mutta kosteuttavien ainesosien ansiosta ne myös tuntuvat ihan oikeasti hoidetuilta ja terveemmiltä. Parhaiten tämä toimii mielestäni hieman pitemmällä vaikutusajalla (5 -10 min.) eli ihan lyhyet vaikutusajat ovat pannassa. Hoitoaine on melko paksua ja kermaista jankkia jota  saa laittaa hiuksiin aika paljon, ja ainakin omat hiukset tuntuvat oikein imaisevan tätä. Vähemmän riittoisempaa siis kuin muut hoitsikat. Onneksi nämä Tigin jättipönikät eivät ole hinnoilla pilattuja :)

Shampoo
+ Vaahtoaa hyvin
+ Pesee hellävaraisesti
+ Tuoksuu toffeelta
- Pitemmässä käytössä voi rasvoittaa päänahkaa ja aiheuttaa kutinaa (silikonit)
 
Hoitoaine
+ Tuoksuu Baileys-kermalikööriltä
+ Levittyy hyvin
+ Kosteuttaa
+ Tuo kiiltoa
+ Hyvä INC
- Paksua kamaa, jota saa levitellä runsaasti
- Paras tulos pitemmällä (5-10 min.) vaikutusajalla

Mitäs olette itse tykännyt näistä?

4 kommenttia:

  1. Mulla on tuo shampoo ja hoitoaine olleet luotetut ystävät monta vuotta. Viime keväänä hädissäni tänne raahasin isot pullot, jos ei Japaninmaalla olisi noita myytykään. Mutta aika pian muuton jälkeen päätin, etten aio jatkossa käyttää shampoota, jossa on sodium laureth sulfatea. Pois ei kannata kaataa, mutta nämä jäävät viimeisiksi puteleiksi. Jos ne nyt ikinä loppuvat, he.

    VastaaPoista
  2. Onko sulla joku tietty syy miksi et tykkää sodium laureth sulfatea käyttää? Mä oon ite kokeillut MOPpia sun muita sulfaattivapaita, mut ei oo vaan toiminu niin hyvin mun päässä et jäisivät vakkarikäyttöön. Eikä mulla sulfaatilliset tunnu vievän väriäkään päästä pahasti, niin oon ollu ihan tyytyväinen näihin ja muihin sulfaatillisiin.

    VastaaPoista
  3. Ihan puhtaasti ekologiset. Olen jo löytänyt itselleni sopivat luomutuotteet (John Masters Organics -sarja), joita käytän rinnalla.

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails