sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Kouluvuoden alkajaiset

Tämä tulee vähän jälkijunassa, mutta parisen viikkoa sitten täällä oli Freshers fayre -viikot. Samantyyppistä aloitusta Suomessa varmaan ei olekaan, vaikken varmaksi tiedä, siellä kun en ole koskaan yliopistotasolla opiskellut. Jokatapauksessa, täällä tämä alkajaisviikko on melko iso juttu. Isoin juttu nämä olevat tietenkin kandinsa aloittaville uusille opiskelijoilla, joille viikko on hyvä tapa päästää vähän höyryjä, tutustua kaupunkiin, käydä klubeilla ja tavata uusia ihmisiä. Vaan kyllä me vanhatkin osallistutaan, ainakin niihin parhaisiin tapahtumiin :)

 Esittelivät capoeiraa, mutta mä en saanut kuin pyllyjä kuviini...

Viikkoon kuuluu usein useita sekä yliopiston ja eri yliopistojärjestöjen järjestämiä iltajuhlia, tutustumisillallisia, pub crawleja, kaupunkikierroksia jne jne. Viikon päätteeksi on aina isot "messut", joihin yliopistossa aktiivisesti toimivat erilaiset järjestöt ja kerhot tulevat kertomaan toiminnastaan ja kosiskelemaan jäseniä. Itse olen erityisesti aina tykännyt käydä näillä messuilla, on kiva nähdä mitä kaikkea sitä onkaan täällä tarjolla. Ja niitä kerhoja meinaan on vaikka mitä! 


 Mulla oli tälläinen viimeksi 1990-luvulla - muistatteko Madonnan ja Frozen videon?

Itse en ole niinkään innostunut mistää järjestötoiminnasta, mutta urheilukerhoista sitäkin enemmän. Briteissä on todella helppoa yliopistoaikana kokeilla vaikka mitä harrastuksia, sillä monet kerhot ottavat mielellään mukaan aloittelijoita, ja harjoittelumaksut sun muut oheistapahtumat ovat halvempia kuin normaalisti ko. lystistä joutuisi oikeasti maksamaan. Omia vehkeitä ei myöskään ole pakko ostaa, sillä kerhoilta löytyy aina jonkun verran lainamateriaalia. Olen muunmuassa kokeillut purjelentoa ja miekkailua aivan hävyttömän halvalla. Tänä vuonna olen päättänyt jatkaa kiipeilyharrastustani, ja aloittaa indonesialaisen kamppailulajin (pencak silat) ja alkeisbaletin. Opettelen myös ensiapua. Harmi että tänä vuonna suklaamaistelukerho ei taida enää olla toiminnassa! Se olisi meinaan ollut aika kiva lisä näitten muiden aktiviteettien joukkoon.


Superhyvä burrito-takeaway-ketju Angelissa - kihlatun lemppari joten toin tuliaisia kotiin

Tämän vuoden Freshers fayre -messujen jälkeen, kun olin ennättänyt keräillä koko vuoden tarpeet kattavan kynä- ja highlighterkokoelman, ja ottamaan hennatatuoinnin, kävin myös pitkästä aikaa kunnon pub crawl -pubikierroksella Angelin alueella. Järjestäjänä meidän koulun Good Beer Society (yliopistolta löytyy aika monta muutakin alkoholiaiheista kerhoa). Löytyi aika monta uutta kivaa paikkaa, ja tuli jutusteltua monen kivan ihmisen kanssa ennenkuin tie vei kotiin burritotakeawayn kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails