perjantai 15. lokakuuta 2010

Päättäjäiset

Omien päättäjäisteni aikana olin Pietarissa työharjoittelussa, joten jouduin missaamaan koko pippalot. Muiden kuvia katsellessa tuli vähän haikea olo, se kun on täällä aika iso ja tärkeä juhla. Mennään koululle hakemaan omat diplomit, ja syömään canape-paloja ja juomaan kuoharia, ja keekoilemaan kolkkahatussa ja kaavussa. Viime viikonloppuna oli kuitenkin kihlatun valmistujaiset, ja pääsin edes sivusta näkemään meininkiä. Käyn sitten maisteri-valmistujaisissa ihan varmasti!

Ja kuulemma sitten kun valmistuu maisteriksi täytyy ostaa itselleen omaksi tuo kaavun päälle tuleva koulun värien mukaan suunniteltu huppu. Sitä voi sitten käyttää jossain tilaisuuksissa. Enpä tiedä kyllä missä tuota kaapua ikinä käyttäsi, jollei työskentelisi yliopistoissa ja siten joutuisi käymään näissä valmistujaistilaisuuksissa. Mutta kuulemma samanlainen traditio kuin ylioppilaslakin ostaminen. En kyllä ylioppilaslakkiakaan ole käyttänyt sen lakkiaispäivän jälkeen kertaakaan, eli ehkä jätän tämän tradition väliin...

4 kommenttia:

 1. Ei minulla muuta, mutta tuo asu on vaan niin siisti omalla tavallaan :D. Vähän eri luokkaa kuin pelkkä valkoinen lätsä. Jotenkin silti aina huvittaa se, että nuo joutuu ostamaan itse :D.

  VastaaPoista
 2. Tiedätkö onko tuo kuinka hintava asu?

  VastaaPoista
 3. ois kiva lukea tyoharjoittelustasi pietsussa!

  VastaaPoista
 4. Panda, ei noita ole pakko ostaa itse, mutta vuokrata ne täytyy. Vuokra on varmaankin jotain £40-60 luokkaa, omaksi ostaminen köyhsyttää kukkaroa n. £400 punnalla. Pelkkä tuo huppu maksaa jo £100!

  Sofia, mulla ei varmaankaan ole paljoa enempää sanottavaa kuin mitä silloin Pietarissa ollessani siitä työharjoittelusta bloggasin. Se oli ihan kiva kokemus, tykkäsin, ja suosittelisin CIMO vaihtoa muillekin. Blogista löytyy Pietari tagilla varustettuna noita teksteja siltä ajalta.

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails