sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Hyvää pääsiäistä 2013!
Neljän päivän vapaat - mitä autuutta. Torstaina käytiin illalla juhlistamalla paria syntymäpäiviä West Endin musiikkiravintolassa, perjantaina ja lauantaina vietettiin rauhallista kotipäivää ja shoppailtiin vauvatarvikkeita, ja tänään sunnuntaina nautittiin perinteisestä Sunday Roastista ihan kaksisteen. Mies teki meille onnellisesta kanasta tinjami-persilja-sitruuna kanaa, bataattien, uuniperunoitten ja vihreitten kera... Mmmm.
 
Ja jälkiruoaksi tietenkin mitäs muutakaan kuin Mignon-munia! Juuri sopivasti kun kävin pääsiäisen alla Suomessa, piti tuoda vähän suomalaista perinnettä tännekin. Ensi vuonna, kun ei enää asuta remonttiluolassa, ehditään toivottavasti vähän koristellakin pääsiäisfiiliksiin kotia, nyt jäi suloisenkeltaiset narsissit hytisemään takapihalle.

 
 
 
Huomenna on viimoinen vapaa... Mutta onneksi mammalomaan ei enää ole kuin kolmisen viikkoa aikaa! Ja minulla on neljä päivää vapaata vielä varaamatta, jotka olisi hyvä pitää alta pois. Tosin, projektini on suunniteltu loppumaan juuri sopivasti viimeisenä päivänä (ilman niitä vapaapäiviä), joten en tiedä mitenköhän ehtisin kaiken tehdä alta pois - täytyy varmaan pistää melkoiseksi töpinäksi töissä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails