maanantai 4. maaliskuuta 2013

Lastenhuoneeseen tapetti

Vielä liikutaan vähän aikaisilla vesillä, sillä lastenhuoneen  tapetoimiseen on vielä aikaa, mutta viime viikonloppuna käytiin B&Q:ssa ostamassa maalausteloja ja napattiin samalla muutama tapettiehdokas.Mitäs olette mieltä - mikä tapetti olisi parhain? Pöllöt, saniaiset vai pajupuut? Tapettia tulee tosiaan vain yhdelle seinälle, noitten kaappien väliin ja alle (eli tuohon punertavalle pätkälle) eli ei isolle alueelle. Muuten huone maalataan valkoiseksi (milky white). Kaapit maalataan myös, tässä niihin on vaan sudittu vähän maalia. 


Miehen lemppari on tuo pöllötapetti. Itse tykkäisin pajupuista. Saniainen kokonsa puolesta sopia paremmin isolle seinälle. En erityisemmin välitä lastenhuonetapeteista, minusta ne näyttävät helposti väsähtäneiltä ja ne täytyy kuitenkin sitten jossain vaiheessa vaihtaa järkevimpiin. Mies taas on lapsenoloisista tapeteista ihan innoissaan kun ne ovat niin söpöjä. Mutta mitäs te olette mieltä? Nyt itse alan tuon miehen lobbauksen puolesta pikkuhiljaa taipumaan pöllöihin... 

10 kommenttia:

 1. Pöllöt on musta ihanan söpöjä!

  VastaaPoista
 2. Nuo pöllöt on kyllä niin suloisia, mutta taitavat olla tän hetken trendiä kun taas pajut taitaisivat näyttää kivoilta kauemmin?

  Noista saniaisista tulee mieleen meidän takkahuone sillon joskus 90-luvulla jonka seinät tapetoitiin ennen kun vanhemmat muuttivat sinne 80-luvulla.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ajattelin juuri näin että pajut olisivat sitten pitkäikäisemmät, eikä sit tarviis välttämättä tapetoida uudelleen. Vaikka tosin, toivottavasti siinä vaiheessa kun lapsi on tarpeeksi vanha uusille tapeteille meillä olisi jo oma omistuskämppä!

   Poista
 3. Täälläkin liputetaan pöllöjen puolesta!
  Sitten muutaman vuoden päästä kun lapsi on ehtinyt piirtää värikynillä omat lisäyksensä kuvioon voitte hyvin mielin päivittää tapetin johonkin ajattomampaan :) Yksittäisen pienen seinän tapetoinnin paras puoli on just uudelleentapetoinnin helppous.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, toivottavasti saan pienen sen verran kuriin ettei näitä seinämerkintöjä tule... Mut tottahan toi että pikkutapetista päsee kyllä suht helpolla vaivalla eroon jos se alkaa kyllästyttään liikaa.

   Poista
 4. Hah, pöllöt on täälläkin selkeässä suosiossa, oon melkeinpä yksin tän pajumielipiteeni kanssa :) Anoppi liputtaa kans pöllöjen puolesta.

  VastaaPoista
 5. Pöllöt. :D Tosin pajukin on kaunis, ei siis huono valinta sekään. Riippuu haluaako selvästi lapsellista vaiko neutraalimpaa.

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails