sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

33 viikkoa ja kesämekko

Eli loppusuorilla tässä! Tässä viikonlopun masuasukuva. Ostin tämän mekon ihan kesäkäyttöön, valkoinen virkattu mekko on ollut minulla hakusessa jo ties kuinka monta vuotta, ja nyt kerrankin kun löysin mukiinmenevän version H&M:n nettikaupasta pitihän se tilata. Odotin vähän timmimpää versiota, ja ajattelin toiveikkaasti että saan mekon käyttööni sitten mahan mentyä jos otan itselleni normaalikoon. Vaan melkoinen tilaihme tämä mekko, sinnä mahtui masu ja olisi varmaan mahtunut toinenkin samanmoinen. 
Vaikka kovasti tykkäänkin mekosta, tämä kun on melkoinen pötkömekko ja valkoinenkin vielä niin melkoinen muumimammaolo oli tässä. Sain kyllä paljon kehuja nätistä mekosta, mutta jos ihan rehellinen olen niin raskausmasullista kroppaa se ei imartele. Toivottavasti se näyttää vähemmän pötköltä sitten kesällä ilman masua - saa nähdä. Lievästi epäilen. Kyllä tätä silti tulee varmaan käytettyä, oli tämä niin mukava tilaihme. 
Tässä näkyykin vähän paremmin tuo mekon kuvio ja masukoko. Riippuen henkilöstä se on kuulemma iso tai pieni. Työkaverit ovat sitä mieltä että masu on pieni, eivätkä meinaa uskoa että olen jo kahdeksannella kuukaudella. Toisaalta, mies ja hänen sukunsa ovat sitä mieltä että iso masu on, ja voi kuules kuinka isoksi se tulee pian. Minä olen sitä mieltä että ihan normaalikokoinen! Vähän hankala kumartua ja sängystä/sohvalta ylös nouseminen on nykyään melkoista kyhnyttämistä, mutta yllättävän vähän tämä masu loppujen lopuksi on tavalliseen liikkumiseen ja elämiseen vaikuttanut. Itseasiassa aina yllätyn kuinka isolta masu näyttää peilissä - alas katsellessa ja muutenkin liikkuessa ei tunnu kovinkaan isolta. 
Että tämmöinen kesämekko!

2 kommenttia:

  1. Kaunis mekko ja jos muumimammamaisuus häiritsee niin alle kannattaa valita jokin kirkkaan värinen toppi. Ilme muuttuu varmasti heti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hyvä idea - täytyykin kokeilla joku kerta. Tytyy vaan ratkoa tuo valkoinen alusmekko tuosta pois häiritsemästä.

      Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails