sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Anopin 60v juhlatLauantai-iltapäivä vietettiin pitkästä aikaa anopin kulmilla. Hän täytti eilen pyöreitä, joten tänään iso osa lähisuvusta kokoontui juhlimaan nyyttärikestiperiaatteella. Itse tein (miehen avustuksella tottakai) kesäkurpitsa-saksanpähkinä-kakun Hummingbird Bakeryn reseptillä.

Tuli valvottua eilen myöhään kakkua vääntäessä ja tänään aamusta olin valokuvauskurssilla keskustassa... Aikamoisen väsynyt olo juhliin päästyä! Sohvalla löhöillessä oli myös melkoisen valasmainen olo, varsinkin kun kakunsyöntikin alkoi painaa, kakkuja oli nimittäin monta. Mutta oli kiva taas nähdä pitkästä aikaa monia miehen sukulaisia - monet heistä eivät ole minua nähneet raskauden aikana vielä kertaakaan, joten jouduin vastailemaan moniin kysymyksiin voinnista ja lasketusta ajasta ja vauvasuunnitelmista sun muista. Masua taputeltiin tiuhaan tahtiin ja kovasti toivotettiin onnea synnytykseen. 
Valokuvakakku oli aika kätevä idea - näitä saa todella helposti tilattua isoista supermarketeista (mm. Asda, Tesco ja Sainsburykin varmaan). Kuvassa siis päivänsankari viitisenkymmentä vuotta aikaisemmin. Alemmassa kuvassa onkin nuo nyyttärikakut. Etualan saksanpähkinä-kakku on tosiaan se meidän tekemä. Mmm.
Huomenna voisi nukkua pitkään. Ja levätä. Ja toivottavasti päästä käymään pitkällä kävelylenkillä aurinkoisessa säässä - täälläkin on nyt näköjään vihdoin lakannut tuo lumentulo! Torstaina taisi tulla viime lumipyry... Anoppi sentään pääsee mahdollista uutta lumentuloa karkuun Karibian aurinkoon - heti huomenna hän lähtee yllätys-syntymäpäivämatkalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails