tiistai 28. toukokuuta 2013

Kulmien lankaus

Tänään kävimme kaupungilla ostoksilla - ja siinä miehen sovitellessa vaatteita ehdin vihdoinkin käymään kulmien lankauksessa eli teetätin threading hoidon.
 
Kulmien lankaus on palvelu jota tarjotaan vähän joka kulmalla täällä Briteissä - melkeinpä kaikissa tavarataloissa joissa on kosmetiikkaosasto, on myös jonkinlainen kulmabaari jossa voi langata tai vahata kulmakarvat ja muut kasvojen alueet. Lontoon keskustassa lähes kaikissa isoissa tavarataloissa kuten Selfridges, John Lewis, Harrods ja Debenhams on tälläisiä baareja, ja Covent Gardenista löytyy ihan erikoistuneita kulmakarvahoitoloita.
 


Ennen - rehuiset
 
 
Olenkin jo kauan halunnut käydä jollain Lontoon keskustan kulmagurulla käsittelyssä, mutta nyt tosiaan menetin lankausneitsyyteni ihan vain paikallisessa vitosen firmassa. Ihan hyvältä näyttää tämäkin.
 
 Jälkeen - näpsäkät


Mies tuli loppuvaiheissa paikoille katsomaan kun vedet vain valuivat silmistäni ja naureskeli että näytin nyrkkeilymatsista tulleelta (lankautin myös ylähuulen, auts). Kieltämättä hetkisen siltä tuntuikin, mutta aika nopeasti kipu ja punoitus oli ohi.
 
Olettekos te käyneet tälläisessä hoidossa? Suomesta näitä ei varmaan löydykään, mutta muissa maissahan (erityisesti Aasiassa) nämähän ovat todella suosittuja.

4 kommenttia:

 1. Olen nähnyt videon miten tuo tapahtuu, se näyttää NIIIIN hämmentävältä ja häh se vaan toimii :D.

  Minun oma kosmetologi käyttää kulmien siistimisessä aina mehiläisvahaa ja vahaliuskoja. Ja kyllä muuten lähtee ja tulee ihanan siistiä! Eikä iho punoita yhtään, toisin kuin nyppimisen (jonka teen itse kotona) jälkeen... Lopuksi tietty hän hajakarvat yms tarkemmat työt tekee pinseteillä.

  Eikä muuten kirpaise kuin sen yhden vedon verran ja sänki pysyy kauemmin poissa <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole itseasiassa itse käynyt ikinä kulmien vahauksessa - jotenkin musta taas on aina tuntunut että vahaus ei ole ihan niin tarkka kuin nyppiminen. Tämä lankaus kanssa tuntui melko tarkalta työskentelyltä.

   Joo, heh, tää lankaus näyttää kyllä aika hassulta. Oon joskus itse kokeillut sitä kotosalla - kunhan sen tekniikan haltsaa niin se on aika helppoa.

   Poista
 2. Minulle tuo lankaus on vielä ihan vierasta, vaikka kaikenlaista muuta groomausta täällä Berliinissä tunnutaan harrastettavan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulisi että Berliinissä näitä kanssa löytyisi, siellähän on aika paljon turkkilaisia (Turkissa käsittääkseni tää on kans suosittua). Mut jos poikkeet Briteissä joku kerta niin täällä voi tosiaan kokeilla tät joka kulmalla :)

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails