tiistai 14. toukokuuta 2013

38 viikkoa ja pieni säikähdys

Huomenna pärähtää käyntiin 39 raskausviikko ja nyt tuntuu siltä että ihan loppumetreillä ollaan - niinpä sitä taidetaan ollakin. Viikonloppu meni mukavasti - kävin kaverin kanssa kahvilassa, valmennuskurssin kavereitten kanssa ravintolassa ja anopin luona lounaalla. Masukuvat ovat viikonlopulta, 38vk + 5pv.


Trikoobleiseri Primark, farkut H&M Mama, toppi H&M, huivi Stockalta ostettu


Sairaalakassi pitäisi tästä varmaan pakata - mies on nalkuttanut asiasta jo muutaman viikon. Vauvakassin pakkasin jo pari kuukautta sitten, mutta omat tavarat vielä uupuvat. Nyt mies sai uutta tuulta purjeisiin sillä olin maanantaina sairaalassa yön yli, ilman sitä sairaalakassia tietenkään.
 

Laukku: vihdoinkin joku muu kuin MBMJ!


Ihan väärä hälytys loppujenlopuksi - mahakipuilu alkoi illan kestäneen selkäkipuilun jälkeen aamuyöllä ja yritin torkkua parhaani mukaan.  Neljän maissa päivällä teki niin inhaa että piti käydä sairaalassa tarkastuksessa. Mitään muuta merkkiä mahdollisesta alkavasta synnytyksestä ei siis ollut, mutta sattui aivan älyttömästi. Siinä vaiheessa mietittiin että tästäköhän se alkaa - ja että ei kai nyt vielä - meillä on vielä ovenkarmit maalaamatta ja vauvan huone vielä sisustamatta! Ja aamulla huomattiin talossa kaasuvuoto, joka sekin täytyy saada kuntoon!

Vauvan sydänäänet kuunneltiin ja hyvin voitiin masussa, mutta epämääräinen kipuilu jatkui, joten jäin sairaalaan odottelemaan lääkäritarkastusta. Meneillään olevien hätäkeisarien takia lääkärien paikalletulo venyi aamuyöhön saakka joten tuli vietettyä sairaalassa yö.
 

Iso, isompi, isoin? 38+5
Aamulla olin taas elämäni kunnossa - ei enää kipuja ja pystyin liikkumaan normaalisti ja vähän kärsimättömänä mietin että voisin kyllä tästä lähteä kotiinkin vaikka heti. Lääkäri veikkasi syyksi lihaskipuja, eli ehkä venäytin jotain, tai harjoitus-supistukset vaan olivat tavallista ärhäkämpiä. Mistäs näitä tietää. Kaasuvuoto ei kuitenkaan aiheittanut oireita. Tänään tuli kuitenkin otettua iisimmin ja jätin keskustassa käydyn kielikurssini väliin ja jäin kotiin pakkailemaan sitä hiton sairaalakassia.

Mutta nyt on tosiaan ihan hyvä fiilis eikä tosiaankaan tunnu siltä että vauva olisi tulossa vielä vähään (toivottavasti ainakaan) aikaan. Ja saa mielellään oleilla masussa vielä vähän lasketun ajan ylikin, tässä olisi vielä jonkun verran järjesteltäviä juttuja!
 

4 kommenttia:

 1. Huu, ihan kohta teidän elämä muuttuu! Mun nyt 8-kuukautinen vauva syntyi viikoilla 37+1. Tai no, olisi varmaan viihtynyt pidempäänkin, mutta raukka piti ottaa ulos. Koitahan nauttia näistä viimeisistä hetkistä - ja pakkaa tosiaan se kassi! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah hah - mun mies ja anoppi on valittanut mulle asiasta koko päivän! No, alkaa se oleen jo hyvällä mallilla nyt, vähän täytyy kyllä käydä vielä shoppailemassa pikkutarpeita, mutta suunnilleen kaikki tärkein jo kasassa :) Oi ihanuus, mä muistankin kun luin sun blogia ja kuulin vauvauutisista, vaikea uskoa että pikkumies on jo niin iso :)

   Poista
 2. Oho, jännät paikat! Pitkään ei varmasti mene enää todelliseen toimintaankaan, lähinnä siis kun viikkoja on jo niin paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eipä! Ja jänniä paikkoja on sullakin edessä varmaan yhtä pian :D

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails