maanantai 27. toukokuuta 2013

Mielipiteitä Stokke Tripp Trapista syöttötuolina?

Eilen tuli ostettua melkoisesti uutta vauvakamaa - rahaa palaa kamalaa vauhtia... Aluksi ajattelin ettei vauvalle nyt mitään ihmeellisiä tarvitse ostaa, vain vaippoja, vähän vaatteita ja joku kori, mutta kummasti sitä löytyy kaikenlaista kivaa ja vähän niinkuin voisi-olla-tarpeellista...
 Mehän ostimme Stokken Tripp Trapp tuolin syöttötuoliksi muutama viikko sitten. Pakko sanoa, Stokke kyllä osaa myymisen jalon taidon - meillä on nyt sitten koko setti tuolin kaveriksi. Vauvalle kaukalo ja taaperolle istuin, harness, istuinpehmusteet, ja table top. Tämä oli melkoinen setti ja aika paljon tähän upposi rahaa. Käytössähän nämä toivottavasti kestävät sitten kakkosellekin.

Ajattelinkin kysäistä josko teillä jollain olisi kokemuksia tästä tuolista ja näistä seteistä. Mitäs te olette Tripp Trapista tykänneet? Mikä nyt oikeasti tuli käyttöön ja mikä oli hyödyllinen lisä? Kannattaisiko jotain palauttaa?

10 kommenttia:

 1. Itse olen tykännyt kovasti. Nyt ollaan tosin vasta siinä vaiheessa, että opetellaan istumaan tuolissa. Sitä ennen meillä oli käytössä newborn-setti, joka on ollut aivan mainio, se kannattaa ottaa käyttöön heti alkuvaiheissa jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi newborn setti oli pitkään mietteissä... Jotenkin tuntui tosi kalliilta, mut silti tosi kivalta lisältä. Ajattelinkin et ostetaan sit, kun sitähän voi käyttää myös erillisenä sitterinä lattialla. Mut hyvä tietää että teille se on ollut kätevä, toivottavasti meillekin sit :)

   Poista
 2. Hei,

  Meillä kolme lasta ja kaksi Tripp Trapp-tuolia. 8-vuotias käyttää sitä vielä ruokapöydässä ja toinen on lastenhuoneessa kirjoituspöydän ääressä. Hyvä ostos!

  Meillä on ollut tuoliin vain turvakaari ja pehmusteet, ei mitään pöytää. Lasten ollessa ihan pieniä laitoin tuolin niin kauas pöydästä, ettei lapsi ylettynyt huitomaan tavaroita pöydältä. Tuoliin kiinnitettävä pöytä on hyvä, jos haluat käyttää pöytäliinaa tms. Ipanahan kiskaisee liinan heti alas.

  Ensimmäisellä vauvallani ei ollut mitään sitteriä, vaan hän kelli alustalla lattialla. Joskus käytin autoistuinta. Varsinkin purjehtiessa oli kätevää kiinnittää vauva autoistuimeen.

  Sitten syntyi toinen ja oli pakko pelastaa kuopus esikoiselta istuttamalla hänet sitteriin.

  Mieti vielä,tarvitsetko niitä kaikkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on juuri meilläkin tarkoituksena, että lapsi sitten käyttää tuolia pitkään, toivottavasti sinne teini-ikään saakka vaikka työpöydän ääressä.

   Tuo newborn sitter setti oli tosiaan mietinnässä pitkään, sillä se on melko kallis. Tuntuisi vaan niin kivalta pitää pientä meidän kanssa samaan aikaan ruokapöydässä... Ja se toimii tosiaan erillisenä sitterinä lattialla. Tämä asia sen meille aluksi myikin.

   Table top on itseasiassa sellainen joka kiinnitetään ruokapöytään eikä tuoliin - suojaamaan sitä pöytää turhalta ruokasodalta. Tämä oli ehkä ostoksista eniten mietityttävä, sillä sitä ei voi pestä astianpesukoneessa, joka on aika ärsyttävää.

   Täytyy tosiaan miettiä näitä kaikkia ostoksia. Vaikka saatiinkin ihan kiva alennus kun ostettiin niin paljon, niin onhan tässä melkoisesti tavaraa...

   Poista
 3. Meidän huushollista löytyy 6 Trip Trappia. Jokaisella pojalla on kaksi tuolia. Aluksi tuolit toimivat syöttötuolina, sitten ruokapöydän tuolina ja nyt koulupöydän tuolina ja varatuolina/yöpöytänä. Kun pojat joskus muuttaa pois kotoa, niin saavat viedä tuolit mennessään. En ole katunut kertaakaan tuolien ostamista, vaikka kalliit olivatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, tepä ootte innostuneet TrippTrapista :) Kyllä se tosiaan vaikuttaa kätevältä tuolilta, enkä yhtään ihmettele että olette niihin satsanneet. Meillä se on nyt ns. aikuisasennossa, ja kätevä siinä on istua ja kun se tosiaan sit kasvaa lapsen mukana.

   Tarkoitus meillä on sit ostaa kakkostuoli kakkoselle, ja uudelleenkäyttää nämä vauvatavarat sitten silloin. Mut joo, täytyy miettiä tarvitseeko kaikkea.

   Poista
 4. Meillä on valkoinen tuoli turvakaarisetillä sekä table top. Molemmat ovat olleet tosi hyviä ja hyödyllisiä. Pikkuisen tuo maalipinta jostain kohtaa tuntuu kärsivän kun kostealla täytyy joka kerta pyyhkiä, mutta muutoin ei moitteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kuullutkin että maalipinta voi kärsiä - meillä on tuo whitewash joka toivottavasti pysyy vähän siistimpänä pitempään. No saa nähdä, mikään ei kestä ikuisesti. Niinkuin tuossa aikaisemmassa kommentissani sanoinkin anonyymille niin toi table top on meillä ehkä se suurin kysymysmerkki. Oletko itse uskaltautunut pesemään sitä astianpesukoneessa? Mä nimittäin itse inhoan käsinpesua...

   Poista
  2. Ööö..en ole pessyt table topia astianpesukoneessa. Ei se kyllä varmaan edes mahtuisi meidän astianpesukoneeseen...eikä sen peseminen kyllä mikään kovin iso urakka ole, hih. Ja voin kertoa, että ainakin sormiruokailevan lapsen kanssa se on tosi kätevä kun reunat pitävät ruuan edes pikkuisen paremmin siinä alustan päällä eikä kaikki putoa suoraan lattialle. Voisin kuvitella, että se on kätevä sitten myöhemmin myös esim. maalauspuuhissa ja muissa askarteluhommissa pikkuisella.

   Poista
  3. OK, kiitti! No ei sit astianpesukoneeseen... Oon niin laiska käsinpesun kanssa ettei tosikaan, mut kaipa sitä täytyy jaksaa sit :)

   Nää on kyllä kaikki omalla tavallaan tosi käteviä tuotteita, täytyy tosiaan miettiä palautetaanko mitään vai pidetäänkö kaikki.

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails