sunnuntai 26. toukokuuta 2013

40 viikkoa ja ennustuksia

En ole vielä jakaantunut pitkästä radiohiljaisuudesta huolimatta - raskaana edelleenkin - mutta pikkuhiljaa alkaa tuntua siltä että ehkä pian on aika...

Paita ja housut H&M Mama, huivi by Malene Birger, laukku MBMJ, kengät Brooklyn
 
 
Lauantaina kävimme ostoksilla paikallisessa lastentarvikemarketissa ja seuraamme lyöttäytyi afrikkalainen isoäiti-ikäinen leidi. Hän tuli kysymään odotimmeko mahdollisesti tyttöä ja vastasimme että niin meille on ennustettu.


Vauvaa pitelevän tyttärensä huudellessa taustalla että äiti, oot niin nolo, tule jo, rouva jäi vielä vähän pitemmäksi aikaa kanssamme juttelemaan. Hän ennusti meille että vauvastamme tulisi erityisen tyytyväinen ja onnellinen, contented little baby, sillä välisemme rakkaus oli käsinkosketeltavaa ja vauva imi sen kaiken itseensä. Saisimme vielä ainakin kaksi lasta lisää. Lisäksi vauvasta tulisi musikaalinen ja musiikki tulisi olemaan hänelle tärkeää, piano, piano, I'm telling you. Minusta tulisi luonnollinen äiti, a real earth mother, ja hän näki kuinka kauniisti aurani säteili, siksi hänen oli tultava meille juttelemaan. Toivotti meille kovasti onnea tulevaan.


Masu: 40+5


Heh, ihan mukavia ennustuksia - toivotaan että käyvät toteen! Minulle on joskus aikaisemminkin muuten ennustettu kolmea lasta, nähdään miten tässä käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails