tiistai 27. elokuuta 2013

Blogin seuraaminen

Laitoinpa sitten blogin Facebookkiin myös. Jos tykkäätte siis seurailla blogeja fbookin kautta, niin tuolla sivupalkissa löytyy siihen linkki, ja allaoleva kuva linkkaa siihen myös. Tein blogille fbook-sivut jo aikaa sitten, mutta se sitten vauvatohinoissa jäi huomioitta, mutta nyt olen säätänyt sen kuntoon ja blogin postaukset päivittyvät sinne reaaliajassa. Sinne voisi myös päivittää sillointällöin jotain pientä mitä varten ei jaksaisi vääntää kokonaista blogipostausta. Nyt jos sinne saisi vielä muutaman tykkääjän, onhan se mälsää jos blogi- sivuistani ei kukaan tykkää! :)


 
Itse käytän blogien seuraamiseen Blogilistaa. Sen käyttämisen aloitin vuosia sitten ja siihen olen jämähtänyt.



Bloglovinin linkin lunastin itselleni kun löysin blogini sieltä joskus vuosia sitten. Molempien linkit löytyvät sivupalkista. Nyt sitten Facebookin jälkeen tekisi mieli vielä valloittaa Instagram. No, se jää vielä tulevaisuuden hommiksi.

 

Mitäs kautta te tykkäätte blogeja seurailla? Tuolta sivupalkistani löytyy nyt Blogilista, Bloglovin ja Facebook, ja oletettavasti jokin RSS-syöte, joka tuli joskus lisättyä mutta jonka funktiota en oikeastaan tiedä. Sen voisin itseasiassa poistaa sillä käyttäneekö sitä kukaan... Nyt olisi jokatapauksessa hyvä sauma toivoa jotain tiettyä seuraamistapaa tuonne sivupalkkiin jos sellainen toive löytyy, voin sen sitten sinne lisäillä ehtiessäni.

5 kommenttia:

 1. Hei! Minä tykkään seurata blogeja bloggerin kautta, on kätevää kun kaikki päivitykset näkyvät rimpsuna. Itsekin olen ajatellut tuota face-nappia...mutten välttämättä haluaisi kaikkien tuttujen tietävän blogistani, heh. Onko siellä helppo pysyä nimettömänä, oletko sinä? Kyllä minullla normiface -tilikin löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on blogille omat sivut jotka on erillään mun henkilökohtaisesta fbook tilistä. Mullakin oli sama asia etten kaikkien tuttujen halua tietävän, vaikka osalle kavereista on varmaan tullutkin joskus annettua linkin.

   Tässä oli hyvät ohjeet http://www.pinkbubble.fi/2013/08/facebooksivut-blogille.html miten sen saa säädettyä!

   Poista
 2. Bloggerin kautta ja Facebookissa seuraan eniten, jotenkin helpointa. Unohtuu blogilista ja bloglovin jotenkin, kun niitä ei niin usein käytä.
  Aurinkoinen puoli löytyy myös Fb:stä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole fbookissa seurannut vielä ketään, mut nyt kun mulla on blogin fbook tili voisin kokeilla seurata sen kautta blogeja. No kattellaan miten siitä innostun :)

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails