torstai 26. syyskuuta 2013

3kk vauvakuvaukset

Käytiin tuossa parisen viikkoa sitten valokuvaajalla kuvauttamassa meidän pieni tyttö, jotta olisi nyt sitten joitain kuvia iso- ja isoisovanhemmille annettaviksi. Bongasin paikallisesta Bootsista (joka on siis englantilainen kemikalio/apteekki-ketju) valokuvaajan. Siinä shoppailun lomassa ehti sopivasti ottamaan muutaman kuvan, ja oli ihan kätevää että siellä sai käydä vapaasti silloin kun vauva oli yhteistyökykyisellä tuulella. Kuvia otettiin itseasiassa kahdeksan, mutta loppujen lopuksi printit otettiin vain neljästä, budjetti kun oli. (Vaikka oli ne kaikki ihan ultimaalisen söpöjä tietty!)
 
Nyt meillä on muutama isompi isovanhemmille annettavaksi ja pienempiä isoisovanhemmille. Nyt ukki, jos osaat kommentoida tänne, kerroppa lempparisi niin otan sen sinulle talteen!
 
 
 
 
Kehystettiin heti kotiin tultua - nyt pitää vielä löytää niille hyvä paikka seinältä. Taustalla näkyykin meidän uusi imuri, ostettiin eilen eikä ole vielä purettu.
 
 
 
 
Tämä saatiin isona printtinä kaupanpäällisenä. Vauva on juuri tuon näköinen nauraessaan... Ja nauraa nykyään myös ääneen, sellainen yksinäinen kjäh on hänen nauruaan.
 
 
 

Minusta tuo naurava on niin söpö. Tuollainen naurukiljuva hän on! Taitaapi olla minun suosikkini. Ja on tuo kirjainkuvakin söpö, mutta ehkä vähiten suosikki näistä kuvista.Tämä kuva on miehen suosikki. Se löytää ehkäpä paikkansa makuuhuoneestamme, sillä sinne tälläinen seepiänvärinen sopisi kauniisti väriensä puolesta.
 
Mistäs kuvasta te piditte eniten?
 
 

8 kommenttia:

 1. Onko teidän vauvan nimi Aili? Jäin tuijottamaan noita kirjaimia et hetkinen, tässähän lukee jotain :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten toi nimeamiskaytanto / ristiaiset menee taalla briteissa, haluaisitko tehda siita jonkun postauksen? :)

   Poista
  2. Meilla ei oo ollut ristiaisia kun mun kirkko olisi meilta kauhean kaukana. Ristiaisia ei siis oo pidetty. Nimiaisia ei yleensa pideta, silla vauvoille annetaan nimi yleensa jo synnarilla tai viimestaan muutaman viikon kuluttua rekisteritoimistossa. Kattellaan jos tulee inspista, vaik tassahan se oli suurinpiirtein selitetty :-)

   Poista
 2. Hihih..tulee niin iloinen mieli kuvia katsoessa! Söde baby :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) kaitettiin seinalle kuvat, ja koko ajan kaantyy nyt sinne katse. Ollaan tosi tyytyvaisia kuviin!

   Poista
 3. Gorgeous!!! Ihania kuvia. Viimeisin on minunkin suosikkini!

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails