sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Meidän Halloween 2014

Ja miten meidän Halloween sitten tänä vuonna...
 
 
 
 
Hyvin pikaisesti, kymmenessä minuutissa kaiversin meille minikurpitsan ikkunanlaudalle lyhdyksi näyttämään että meille saa tulla koputtelemaan. Noin kymmenisen juhlijaa kävi meillä - joskus tulee jopa 50. Tiedä häntä miksi nyt on ollut vähän huonompi sato - meille jäi paljon karkkia (joka ei välttämättä ole huono asia ollenkaan... mmm).
 
 
 
Napattiin päivällä mukaan myös muutama munkki - nam!
 
Ja sitten puvusta. Viime vuonna meillä oli pieni luuranko kylässä, ja tänä vuonna mietittiin kolmen eri pukuvaihtoehdon väliltä. Päädyttiin sitten loppujen lopuksi pieneen mustaan kissaan - se oli vaan niin söpö... Mies liputti jedin puolesta, mutta päätyi lopuksi kannattamaan kisua ihan vain sen takia että hän ei uskonut kenenkään muun meillä vierailevan tajuavan pukua. Ja minä liputin aluksi lepakon puolesta, mutta tuntui vähän hassulta iskeä lähes parikymppiä pukuun (joskin ihanaan) vain yhtä päivää varten. Eli kisu meille.
 
 
 
Huono äiti tosin unohti ottaa yhtään kuvaa varsinaisena Halloween-iltana, muutamaa iPhone näpäytystä facebookkia varten lukuunottamatta.
 
Mites teidän Halloween meni - juhlistitteko ollenkaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails