sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Kandintyö = perseestä

Päiväni ovat kuluneet tässä männäviikolla jokseenkin allaolevaan tapaan. Ja tietenkin PHDcomicseja lukiessa. Noh, on sentään jotain saatu aikaiseksi ja n. 4000 sanaa kandintyöstä on tullut valmiiksi eli teoria-katsaus ja ensimmäinen pääargumentti. Hiljaiselo siis jatkuu ensi viikolla ja tavoitteena on seuraavat 5500 sanaa perjantaihin mennessä että viikonloppuna ehtii oikolukea vedoksen että aloittaa uuden esseen. Eiköhän se siitä. Kindermunia on tullut syötyä lohdutukseksi aika reippaasti.2 kommenttia:

  1. Heh, moni noista on kyllä tosi tuttuja. Siksi menenkin joka päivä kirjastoon lukemaan, kotona saisin ehkä sen yhden väliotsikon luettua ja stressaisin lopun päivää. Kirjastossa ei ole muuta kuin se pöytä ja paperit. Ajatuksiin on tietty kiva paeta välillä, mutta on se silti huomattavasti tehokkaampaa :)

    Suosittelen kokeilemaan!

    VastaaPoista
  2. Juuh, kirjastossa tosiaankin saa aina joskus enemmän aikaa. Itse vaan jotenkin puudun meidän koulun kirjastossa ja alkaa nukuttamaan todella nopeasti. Liekkö syy tunkkaisessa ilmassa... British Libraryssa tosin usein käyn lukemassa jotain tiettyjä kurssikirjoja, se paikka saa aina itseen vauhtia kun näkee muitakin puurtajia ympärillään.

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails