lauantai 4. huhtikuuta 2009

Snif snif mikäs täällä haisee?

Elikkä hajuvedet esittelyssä. Kuva puhuu enemmän kuin tuhat sanaa joten.

Siinähän niitä näkyy. Koto-Suomeen ovat jääneet Chanel Coco (iso pullo), Versacen ylimakea Time for Pleasure ja Escadan Sexy Graffitin lirut. Käsi ylös kuka muistaa vielä tuon Sexy Graffitin! Ihkaensimmäinen Escadan kausituoksu. Sehän oli silloinen teinimielikkituoksu ja ihmiset hamstrasivat sitä varastoihin (tai sitten se oli vain omassa kaveripiireissä) kauden päättyessä. Nämä ovat jääneet sinne sillä näitä niin harvoin käytän, ovat vähän turhan makeita ja Coco liikaa keski-ikäisen naisen tuoksu.

Tajusin tätä postausta tehdessä että minulla on huomattavasti vähemmän hajuvesiä kuin mitä kuvittelin. Käyttelen harvoin hajuvesiä ja vain muutaman suihkauksen kerrallaan joten ne kestävät pitkään ja niitä harvoin tulee ostettua.

Nämä kolme ovat tämänhetken ehdottomia lemppareita, ykkössijan on taitanut nakittaa kuitenkin tuo Dior Addict. Olen tykästynyt hivenen mausteisiin tuoksuihin joista löytyy vaniljaa mutta myös makeutta. Pehmeitä tuoksuja. Lancomen Hypnose on entinen lemppari, nyt vähän liian makea ykkössijalle ja Allure kestosuosikki. Sitä täytyy aina olla.

Nyt haluaisinkin jotain vaihtelua. Kokoelmassa on vaniljaisia pehmeitä hajuja ja makeita tyttöhajuja mutta jotain uutta haluaisin kokeilla. Jokin vesituoksu että jokin raikas sitrus-tuoksu olisi kiva hommata. Vinkatkaa jos teidän suosikeissanne on jotain tälläisiä!

7 kommenttia:

 1. Täällä on käsi ylhäällä! :) Tykkäsin Escadan kausituoksuista silloin alussa. Ensimmäinen omani taisi olla Ibiza Hippie, joskin sain Sexy Graffitia minpullon jälkeenpäin.. Ja pari muuta taisin kans omistaa. Mut enää ei jaksa, ne on joka vuosi kuitenki lähes samanlaisia tuoksuja ja ehkä makuni on muuttunu kuitenki. Ei ne Escadan kausituoksut nimittäin ihan omaperäisimmästä päästä oo.

  VastaaPoista
 2. Kenzolla on mielestäni kivoja raikkaita vesituoksuja. Suosikkini on jo monta vuotta käyttämäni Parfym d'ete, joka on kevyt ja raikas, hieman saippuainen tuoksu.

  VastaaPoista
 3. Heippa! Jaksatko tehdä postauksen opiskelusta siellä? Kaikkine plussine ja miinuksineen? Mitä mieltä itse olet, kokemuksia? Valmistun pian maisteriksi ja erityisesti jatko-opiskelu kiinnostaa (tohtori), miten se tapahtuu siellä? Eikö lukukausimaksut ole "kaameat"? :)

  Meri

  VastaaPoista
 4. bubble, En minäkään erityisemmin välitä niistä nykyisistä kausituoksuista. Ne ovat tosiaankin todella kaupallisia (eipä silti, niin on kaikki mun muutkin tuoksut) mutta ne tuntuu olevan suunnattu enemmän teinitytöille makeudellaan. Ihan ok, mut mun nenää ei enää miellytä niin paljoa.

  omppu, täytyypi käydä nuuhkuttelemassa, kiitti vinkistä :) Kenzolla tosiaankin on hyviä tuoksuja.

  Meri, mulla on vaikka mitä kokemuksia ja mielipiteitä tästä opiskelusta. Olenkin miettinyt tommosen postauksen tekoa mutta aina jättänyt sikseen kun ajattelin ettei ketään kiinnostaisi. Mut pistän sen aloitteelle! Tohtoriopiskeluista en tiedä paljoa tosin, mitä nyt on kattellut joittenkin tuttujen puuhia...

  VastaaPoista
 5. Kiva, laita vaan tulemaan :) Mä ainakin odottelen innolla.

  Meri

  VastaaPoista
 6. tuoksuhullu suosittelee dolce cabanan light blue,niin taivaallinen että tuoksuta ja anna olla iholla jonkin aikaa ja ihastu.toki tuoksut reagoivat eri ihmisillä eri lailla mutta koklaa!!!!!!!!!!t.kirsi

  VastaaPoista
 7. kiitti kirsi. tuota olenkin tuoksutellut joskus aikaisemmin ja se oli ihan hyvä. Täytyy uudestaan käydä kokeilemassa sitä!

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails