tiistai 21. huhtikuuta 2009

Väliaikatiedotus

No tulihan se kandintyö vihdoinkin valmiiksi. Fiilikset on vähän kuin allaolevassa sarjiksessa... Sunnnuntai meni vielä kiivaassa oikoluvussa ja editoinnissa ja maanantai-aamulla päkersin valmiiksi yhteenvedon ja abstractin ja kävin työn sidotuttamassa. Onneksi on natiivi-englantilainen poikaystävä joka uhrautuu aina puolestani tuohon oikolukuun. Sunnuntaina oli vielä sen jotain natiivi-kavereita meillä joten pistin pojat ryhmätöihin :)

Oli kyllä niin hyvä fiilis päästää se paperi käsistään. Viimeiset 3-4 viikkoa en olekaan päkertänyt yhtään mitään muuta kuin sitä (ei kannataisi jättää viime tinkaan) ja nyt viimeiset pari päivää olen yrittänyt analysoida meneekö se läpi, onko se hyvä, mitä tulee numeroksi, onko siinä plagiarisointia jne jne ja pää alkaa hajota sen kanssa. Nyt se on vihdoin alta pois ja eilen käytiin vielä juhlistamassa sitä olusilla muitten kandintyötä pakertaneitten kanssa. Aluksi vähän pelotti saisinko sitä valmiiksi palautuspäivään mennessä - sain, sillä koko kurssin reputtaminen myöhästymisen takia oli aika kova motivoija.

Nyt putkessa on seuraava essee ja koko mun kandin viimeinen! Wuhuu! Täytyy sanoa, tuon 10 000 sanan (n. 40 sivua tekstiä) suorituksen jälkeen tavallinen essee tuntuu aika pieneltä. Ja nyt ehtii vihdoinkin blogia alkaa päivittelemään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails