tiistai 10. tammikuuta 2012

Wedding reception

Meillähän oli kesällä häiden jälkeen myös ns. reception Englannissa niille britti-sukulaisille, mutta kiireitten vuoksi ei tullut niistä mitään kirjoiteltua. Nyt olen kuitenkin vihdoinkin saanut muutamia kuvia haltuuni ajattelin virkistää vähän muistiani. 






Englannistahan meille ei tullut monia vieraita häihin - vain sulhon parhaimmat kaverit, vanhemmat, sisaren perhe sekä eno vaimoineen - joten yhtenä ehtona häiden järjestämisessä Suomeen oli se että pitäisimme erilliset juhlat jälkikäteen sitten niille jotka eivät paikalle päässeet. Sinne kutsuttiin sitten kaikki kaverit, tuttavat, kaukaiset sukulaiset, naapurit, serkut, kummit, serkun kummin kaimat...  Noh, aika monia ihmisiä silti. Oli kuulemma tärkeää saada iso porukka kasaan.




Juhlat pidettiin miehen äidin puutarhassa, johon viriteltiin muutama iso katos. Ruoka tehtiin nyyttärikestiperiaatteilla, ja naapurit toivat jos jonkinlaisia ruokia, sekä perinteisesti puutarhajuhlissa oli myös hampurilaisia ja makkaroita ja muuta BBQ-ruokaa. Miehen ruokaunelma omiin häihin olivat burritot, joten hän sitten järjesti sinne burritopisteen valmistelemalla tortillat, korianteririisin, kypsäksi haudutetun possumuhennoksen ja tulisen vihreän papukastikkeen. Burritot muuten katosivat aivan hetkessä, niin herkullisia ne olivat. 





Miehen serkku teki meille muffinssi-kakun ja valmisteli meille suloiset hiirulaiset marsipaanista koristeiksi. 




Meillä oli myös avoin baari, baarimikko ja muutama tarjoilija - naapureitten teini-ikäiset lapset pääsivät tienaamaan taskurahoja ja oikein fiksusti tekivätkin töitä. Siinä sitten istuskeltiin yömyöhään popsimassa erilaisia herkkuja, juttelemassa häistä, ja keräämässä kirjoituksia meidän avioliittokirjaamme ja katselemassa varsinaisiä hääkuvia.




Tässä istuvat ihan vihoviimeiset sissit vielä, taitaa olla jo keskiyön paremmalla puolella. Hyvät fiilikset jäivät näistä juhlista ja pääsin käyttämään häämekkoa toiseen kertaan, josta iso bonus!

6 kommenttia:

  1. Näyttää tosi kivoilta juhlilta! Varmasti oli mahtava tunnelma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli hyvä tunnelma, vaikkakin vähän viileähkö päivä :)

      Poista
  2. Vaikuttaa tosi mukavalta, rennolta juhlalta! Harmi, ettei yleensä ole tapana viettää samaan tapaan kahtia häitä. Etenkin tuosta isoplussa, että häämekkoakin pääsee sitten kahdesti käyttämään!

    Ps. Aww, te vaan näytätte aina niin iloisilta ja onnellisilta yhteiskuvissanne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kiva että pääsi käyttämään mekkoa toistekin, siihen kun onkuitenkin laitettu melkoisesti aikaa sen tekemiseen, joten hyvä näin :) Ja toiset bileetkin olivat hyvä idea, näin päästiin juhlistamaan niitä häitä vähän enemmänkin :)

      Poista
  3. Onnea hääparille! Hienot juhlallisuudet ne saavat näköjään Briteissäkin aikaan ;)

    Tänne muuttaessani sanoin oitis, että ikinä en ottaisi brittimiestä, mutta eipä kai ne suomalaisia heikomia taida ollakaan. Heh. Mutta eikö sinusta koskaan tunnu että olisi ihanaa jos voisi puhua suomea miehen kanssa!? Luulen, että mulle iskis sellainen Suomi-fiilis päälle useaankin otteeseen, jos partneri olis britti =)

    Kiva blogi sinulla kaikkinensa! Meitä ulkosuomalaisia näyttäisi olevan vaikka Huur Mycket!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Hyvät oli juhlat, vaikka olikin Briteissä :D Heh, puhun englantia sen verran hyvin ettei se suomenkielen puhuminen jää ollenkaan kaivertamaan, että ei se partnerin brittiläisyys ole ollenkaan ongelma. Suomea pääsen kyllä puhumaan kyllikseni oman perheen kanssa :) Ja kun tuo mieheke tykkää suomalaisista ruoistakin, niin päästään yhdessä herkuttelemaankin Suomi-ruoilla :)

      Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails