tiistai 3. tammikuuta 2012

Vuosi 2011 (Osa 2)

2011 vuoden muistoja vielä vähän. Hyvä vuosi, saa tulla lisää tälläisiä!




Heinäkuu
Tuskailin gradun kanssa, häsläsin hääpuvun kanssa, metsästin epätoivoisena sormusta (joka muuten ostettiin lopulta päivää ennen hääpäivää), vietin polttareita, kävin Porin Jazzeilla, kävin moikkaamassa veljeä armeijassa ja MENIN NAIMISIIN (1, 2 ja 3). Lähdettiin Pietariin häämatkalle. Sen lisäksi laadin Bucket List- tyylisen haavelistan ja kävin hog roast -juhlissa. 




Elokuu
Elokuun alussa tadettiin vielä olla Pietarissa. Loppukuu meni gradua stressatessa, hääpilvissä leijuessa, ja poikkesin Helsingissä pikaisessa seminaarissa. Mielenkiintoinen seminaari, ja päästiin kuulemaan monia kovia nimiä ja tutustumaan mm. eduskuntataloon. Rakastuin geelikynsiini, mutta niistä on sittemmin (snif) ollut pakko luopua ja kirjoittelin suomalaisista ihmeellisyyksistä. Meillä oli hääpäivän vastaanotto täällä Englannissa elokuun viimeisenä päivänä.



Syyskuu
Viimeiset gradustressit ja gradu lopulta puserrettiin kovalla tuskalla ulos. Ei siitä kovin hyvää syntynyt, mutta läpi meni. Olin loppukuun yliopistolla töissä ja pidin koko kuukauden ns blogilomaa ja melkoista elämälomaa myös. Ehdin kuitenkin pikaisesti käydä Cambridgessä vanhempieni kanssa, ja muutenkin viettää vähän aikaa heidän kanssaan. 




Lokakuu
Kävin lautailemassa sisärinteessä, tein ensimmäistä kertaa kurpitsalyhdyn Halloweeniksi, ja muuten vain olin, möllötin, shoppailin ja hain töitä. Kirjoittelin myös ortodoksihäistä ja monikulttuurisesta parisuhteesta.



Marraskuu
Olin ja möllötin vielä vähän lisää, etsiskelin laiskanpulskeasti töitä. Pidin blogin ihkaensimmäisen arvonnan, innostuin taas tekemään joululahjan hyväntekeväisyyteen, ihastuin Jenni Saarenkylän printtitöihin, ostin H&M:n Versacea, saatiin vihdoinkin häiden kiitoskortit lähetettyä, vietin syntymäpäiviäni ja olen niin vanha etten edes muista montako ikävuotta sitä on tällä hetkellä plakkarissa, hain Lontoon merimieskirkon myyjäisiltä jouluruokia meille, olin miehen valmistujaisjuhlissa, ja kävin ensimmäistä kertaa katsomassa 5th of November ilotulituksia. Luistelin toista kertaa Somerset Housen tunnelmissa.



Joulukuu
Tein piparkakkutaloja lahjaksi, vietin suomalaista joulua englantilaisen perheen kanssa, pääsin viettämään kolmatta englantilaista jouluani, ihastelin Lontoon joulukoristeita, koristelin kotia jouluisiin fiiliksiin, olin flunssassa pahimpaan mahdolliseen aikaan, ihmettelin blogivillityksiä, kokkasin hanhea joulupöytään, sain kivoja lahjoja, ja kävin ensimmäistä kertaa ihastelemassa Lontoon uudenvuodenilotulituksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails