torstai 26. tammikuuta 2012

MeikkipakkiYksi viimeaikojen parhaista ostoksista on ollut kunnollinen meikkipakki. Olen sellaisen perään haikaillut jo useamman vuoden, ja nyt moniin nyssyköihin ja pussukoihin perinjuurin kyllästyneenä etsin vihdoista viimein itselleni kunnon ammattimaisen pakin. Kolme kerrosta imaisi sisäänsä ihan koko meikkikokoelmani, muutamia pieniä hukkateillä olevia meikkejä lukuunottamatta. 


Tälläinen on ollut muuten tarpeen jo pitkään. Oli ihana meikkailla pitkästä aikaa kun ihan jokainen meikkituote oli helposti käden ulottuvilla, eikä tarvinnut enää metsästää ensin poskipunanyssykkää ja sitten huulipunapussukkaa väkerrellessä. Mitenköhän ilman tätä on koskaan pärjännytkään?
Itse tykkään muuten tarkastella tuttujen meikkikokoelmia, ja blogeissa meikkikokoelmakuvia katsoessa, etsiä sieltä samoja tuotteita ja tuotemerkkejä mitä itsellä on. Näkyikö näissä mitään teille tuttuja ja rakastettuja tuotteita?

6 kommenttia:

 1. Upea meikkipakki, ainakin mahtuu! Itsekin haaveilen lokerollisesta meikkipakista nyssyköiden sijaan. Tosin minun meikkirepertuaarini on aika onneton sinuun verrattuna :D

  Yritin tarkkailla löytyisikö samoja merkkejä, mutta eipä löytynyt. Paitsi tuo Diorin parfyymi näyttää tutulta. Minulla on joku Diorin miniaatyriparfyymipakkaus ja muistaakseni siinä on yksi tuollainen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo parfyymiltä näyttävä taitaa olla Diorin minihuulipuna - mulla on kyllä samantyyppisessä pakkauksessa oleva parfyymikin :) Tää on kyllä aivan älyttömän kätevä pakki, mut löytyy samanlaisia pienempiäkin pienemmille meikkikokoelmille :)

   Poista
 2. Lumenen silmien pohjustusvoide? Ja luomivärit:) Mistä muuten olet ostanut tuon pakin, kiinnostaisi tuollainen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin Amazon.co.uk sivustolta, siellä löytyy monia samantyyppisiä, eri värejä ja eri kokoja. Suomessa Clas Ohlson kaupoista löytyy ihan vastaavia myös.

   Poista
 3. Juuri meinasin kysyä että mistä mahtaa olla hankittu, mutta joku ehtikin ensin :D Mulla on tuollainen hyvin samanlainen, Argosista ostettu, on kyllä hyvä ostos. Ainoita samoja tuotteita näyttäisi olevan lumenen pohjustusvoide, lushin huulivoide ja lumenen kulmakarvageeli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lushit on muuten ihan törkeän hyviä, omia lempparihuulivoiteita. Mä muuten etsin pitkään tälläistä boksia, ja kävin monet rautakaupat (i.e. B&Q etc.) läpi, eikä mistään löytynyt mitään järkevää. En olisi edes ajatellut että Argosista vois löytyä!

   Poista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails