maanantai 1. marraskuuta 2010

Halloween 2010

Tämän Halloweenin pukujuhlat sekä Diwalit skippasin täysin ja jäin kotio parantelemaan alkavaa flunssaa teen ja muiden herkkujen avulla. Kaipa se Simpsonien Halloween-Special-jaksojen tuijottelu auttoi, sillä nyt tuntuu jo kuin uudelta naiselta.Toffeeomena on selkeä Halloween-namunen, ja vaikken niistä oikeasti edes pidä, pitihän se nyt kerrankin. Muuten täällä löytyy hirmuisesti hyviä Halloween herkkuja. Lemon & Slime - jaffakeksit ovat omia suosikkejani, ja ovat muuten himputisti parempia kuin ne tavalliset. Olemme vakavasti harkinneet näiden herkkujaffojen ympärivuotista valmistamista vaativan adressin postittamista McVitiesille.

Viime vuonna meiltä loppuivat karkit kesken, ja tänä vuonna varauduinkin hyvänkokoisella pussilla namusia ovelle koputtavien noitien ja kummitusten lepyttelemiseen. Mutta ei meillä käynyt kuin viisi lasta. Aika surkeaa. Olin jo ihan fiilistellyt koti-iltaa, kauhuelokuvia ja ovella ramppaavia tenavia, vaan ei kun ei. Ne jotka kävivät ovellamme olivat sentään todella hienosti pukeutuneita. Ehkä ensi vuonna parempi tuuri?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails