perjantai 12. marraskuuta 2010

Shoebox Appeal

Hei muistatteko kun kerroin siitä joululahjakeräyksestä? Pikakertauksena, kysehän oli siis keräyksestä jonka järjestin meidän yliopistollamme, ja ideana oli kerätä hirmuisesti erilaisia joululahjoja, jotka sitten pakattaisiin kenkälaatikkoihin ja lähetettäisiin Itä-Euroopan köyhille perheille.
Ja saatiin yhteensä yhdeksän laatikkoa, joten ihan kunnioitettava määrä näinkin lyhyellä varoitusajalla. Pyydettiin ihmisiltä yliopistossa lahjoituksia keräykseen, ja vähän yllätyksenä tuli se että ihmiset innostuivat enemmänkin tuomaan kokonaisia laatikoita kuin yksittäisiä lahjoituksia.  Minusta on jotenkin hirveän ihana ajatella, että yhdeksän perhettä saavat iloa ja hauskuutta jouluunsa meidän tempauksemme avulla.


Tein keksejä myöskin myyntiin, ja oikein hyvällä menestyksellä nämä katosivat parempiin suihin. Tässä vietiin viimeistä. Voisin varmaan tännekin lisätä reseptin, sen verran herkullisia nämä Smarties-keksit olivat. Ja todella helppotekoisia kaikenlisäksi! Voitot menivät tietenkin kokonaisuudessaan keräyksen hyväksi. Sori muuten tytöt, en muistanut kysyä suoraan lupaa saanko liittää kuvat tänne, vaikka mun "visual diary" -blogista kerroinkin. Jos tänne eksytte ja haluatte, niin poistan kuvat toki :)

Tämmönen oli muuten mun boksini. Sieltä löytyy miesten paksut sukat, viivoitinpenaalisetti, pehmokoira, pallo, hammasharjoja ja -tahnaa, saippuaa ja pesulappuja, rintaneuloja, väriliidut, ja namusia. Toivottavasti siitä on iloa!


2 kommenttia:

  1. Ahh, ihanaa kun joku jaksaa ja viitsii järjestää! Tsemppiä sinne :)

    Mulla alkoi vähän aikaa sitten uusi työ yliopistolla, ja kampusalueet on kyllä hyviä kaikenlaisiin tempauksiin. Ajattelin kuitenkin lähteä liikkeelle vähän eri suunnasta sillä hyväntekeväisyys on ollut lähinnä harrastus- ja blogijuttu ainakin tähän asti :)

    VastaaPoista
  2. Kampusalueilla on tosi hyva jarjestaa vaikka mita, mutta se voi joskus olla aika haastavaakin, silla siella on niin paljon tapahtumaa etta omat voivat hukkua sinne paljouden sekaan. Kokemusta on... Onnea uusiin duuneihin!

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails