torstai 25. marraskuuta 2010

Keltainen party-mekko... Pitääkö vaiko eikö?

Ääääääääh en osaa päättää. Auttakaa kiltit! Pitäisikö tämä pitää vai viedä pois?Plussat:
Söpö ja keltainen - varsinainen huutomerkkimekko
Limited edition - ei varmaan tulisi kellään samanlaista vastaan
Täyttäisi vaatekaapin aukon - vihdoinkin cocktailmekko biletilaisuuksiin

Miinukset:
Hinta - £100
Kangas - jäykähköä puuvillapolyamidisekoitetta (tällä hinnalla toivoisin vähintään silkkisekoitetta)
Viimeistelemättömät reunat - oli kuinka tahansa "Lanvin-tyyliä" se on vaan laiska toteutus
Minua ei ikinä kutsuta mihinkään kunnon biletilaisuuksiin :(
Kihlattu on muuten sitä mieltä että takaisin kauppaan.

Mitäs mieltä te olette?

6 kommenttia:

 1. Nyt täytyy sanoa että olen kihlattusi kanssa samaa mieltä. Jos epäilyttää noin paljon, niin vie takaisin. Kivan näköinen mekko, mutta ei kauhean klassinen=menee äkkiä pois muodista, halvat materiaalit=ei kestä paljoa käyttöä. Samalla rahalla löydät varmasti paremmankin mekon!

  VastaaPoista
 2. Mikäli vaate vähänkin epäilyttää ja et katso itseäsi peilistä "VAAAU IHANA <33" niin tuskin tulet käyttämään sitä kovinkaan monta kertaa (valitset aina jonkun kivemman kaapista päällesi) ja et voi silloin sanoa että rakastat mekkoa ja se on sinulle välttämätön ja paras vaihtoehto eeeli minä veisin sen kyllä takaisin. Jösses mikä hintakin vielä! Eikä se edes minun silmääni näytä niin "arvokkaalta" kuin hintalappu antaa ymmärtää :o.

  Tuo näyttää päälläsi myös jotenkin vähän liian isolta? Yläkropasta se tekee jotenkin tosi ison ja löysän näköisen :o?

  Väri on ihana ja mekko on kyllä pirteä, muutta veikkaan sinun löytävän tuolla puntasummalla jotain paaaljon kivempaa ja istuvampaa päällesi :).

  VastaaPoista
 3. Huomasin vasta nyt tuon alimmaisen kuva, herrajumala miten TUON hintainen mekko voi olla noin nuhjuisen ja halvastitehdyn näköinen o_o. Huhhuh.

  En ole oikein koskaan ymmärtänyt noiden "arvokkaiden" vaatteiden lanseeraamista henkkamaukalle kun ne eivät sitten kuitenkaan ole kovin "arvokkaasti" tehty.

  (Kuka edes on Lanvin? Nevahööd :D)

  VastaaPoista
 4. Jos et ole varma, niin älä pidä. Kokemuksesta voin sanoa, että ei tule käytettyä. Sitä paitsi, ei noi edes ole niin uniikkeja. Tuntuu, että joka toinen bloggaaja ja tavallinen tyttö on noita käynyt hamstraan. ;) Kävin itse kuriositeettinä katsomassa mekkoja ja yhtä sovitinkin. Minua ei niinkään hairitse ne viimeistelemättömät helmat (niistä voisi kirjoittaa kokonaisen esseen, miksi tälläiseen ratkaisuun on päädytty), mutta ainakin siinä mekossa jota sovitin materiaali oli todella epämiellyttävää ja sain pienen ihottuman kaulaani vain sitä sovittaessani. Nämä yhteistyömallistot ovat mielenkiintoinen ilmiö, mutta ei sitä mekkoa kannata vain sen takia pitää, että niskassa lukee Lanvin (<3 HM). :) Kannattaa laittaa ne rahat johinkin mieluisempaan.

  VastaaPoista
 5. Sanoisin minäkin tuolla summalla löytyy varmasti parempikin mekko. Musta tuo ei oikein vaikuta tekevän oikeutta sun povelle eikä kuvien perusteella vaikuta kovin laadukkaalta...

  VastaaPoista
 6. Hei kiitoksia kaikille kommenteista, ja kiitoksia eritoten ylipuhumisesta. Säästyypä rahat nyt johonkin parempaan! :)

  Anonyymi, Jeps, tuo trendikkyys/epäklassisuus oli muuten yksi miinus lisää mielessä, vaikken sitä tuohon miinuslistaan muistanutkaan pistää. Samalla rahalla varmasti löytyy jokin vuosikausia kestävä klassikkomekkokin!

  Panda, Toi on muuten ihan totta - sitä peilikuvaansa tulee rakastaa, tai muten ei vaatetta tule pidettyä :) Toi on kyllä ihan oikean kokoinen, mutta luulen että noi röyhelöt ja jäykkä kangas tekee vähän pussitavan vaikutelman, ja saa mut näyttämään paksummaltamitä olenkaan.

  Btw, noi edelliset H&M-designer-mallistot (oli niistä mitä mieltä noin muuten tahansa) on muuten ollut ihan hyvin ja laadukkaista materiaaleista tehtyjä - ite olin ainakin tosi tyytyväinen MW-malliston cardiganiini parisen vuotta sitten! Käytän sitä itseasiassa vieläkin :)

  Laura, musta olisi itseasiassa ihan mielenkiintoista tietää miksi tälläisiin helmoihin päädytään :) Ymmärrän että tyylikysymyshän se loppujen lopuksi on, mutta tälläisen maallikon silmään se näyttää "laiskalta" :D Mutta totta, jos ei ole varma, ei kannata pitää!

  Anna, jeps, yleensä itseasiassa tykkään V-aukkoisista mekoista, jus tuon poven vuoksi :) Tän malliston materiaalit oli mule kyllä aikamoinen pettymys - puuvillaa, polyesteriä, halpoja sekoitteita jne...

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails