tiistai 23. marraskuuta 2010

My Lanvin LootTulipa sitten käytyä... Nimittäin H&M:n Lanvin-malliston ostorynnäyksessä. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä idiootimmalta tuntuu olla siellä paikalla muiden hullujen seassa, ja yritinkin pakoilla jättimaisen huivin sisässä kaupassa kuikuilevien katseilta ja varoin visusti tallentumasta kenenkään kameranäpäytyksiin. Nojoo, halusin ehdottomasti ne pari juttua joten piti raahautua paikalle aamusesta. Ja ne sainkin myös eli hyvä juttu!

Nämä olivat siis tavoitteena.Ja nämä tarttuivat mukaan.

Mukaan tarttui siis se kukkakaulakoru, joka mukaili aika reippaasti Lanvinin parin vuoden takaista luomusta, sekä siihen sopiva rannekoru. Nämä pidän (no, tätä rannekorua mietin vielä vähän). 

Aikamoinen pettymys oli muuten malliston hintalaatusuhde - materiaalit olivat suurimmalta osalta sitä tavallista puuvilla/polyamidi-linjaa, mutta hintaa niihin oli saatu designer-nimen puolesta lisättyä roimasti. Otin kuitenkin keltaisen ja mustan yksiolkaimisen röyhelömekon ja mustan röyhelöminihameen kotisovitukseen, joskin ne taitavat palata kauppaan. Seepratakin jätin kauppaan. Katselen sitten jos mikään näistä sattuisi tulemaan aleen niinkuin ne viimeiset pari mallistoa :) Kengät muuten olivat tappavan liukkaita, ja kokonumeroihinsa nähden kokoa pienempiä eli suurinkin koko liian tiukka omaan jalkaan... Eli nekin jäivät.

Ostitteko mitään?

3 kommenttia:

 1. Tuo seepratakki kyllä hieman kutkuttaa.. mutta ehkä sitten alessa. Kiitos joka tapauksessa, tässä postauksessa oli hyviä vinkkejä jos tulee katseltua netistä vaikka noita kenkiä :)

  VastaaPoista
 2. Kiva että sait jotain! Mua himoitti se pierrot-tyylinen paita, mutta ei kai sitten tarpeeksi.

  Toi on tosi kurjaa, miten hinnalla ei vältsisti kuitenkaan aina saa laatua, ainakaan materiaalien suhteen :/ Just tänään törmäsin aivan ihanaan Acnen neuletakkiin, sellaiseen, jonka huolisin kaappiini milloin vain. Saattaisin jopa raaskia maksaa siitä sen 200e jos se olis jotain järkevää materiaalia. Toki mukana oli alpakkaa, joka nostaa hintaa, mutta haloo, luulisi tolla summalla saavan JOTAIN MUUTA KUIN 60% AKRYYLIA. Jumalaut :D

  VastaaPoista
 3. Poppet, Toi seepratakki oli ihan jees, Semmosta joustavaa matskua, eli mukava päällä, ja 20%-villaa. Mutta £100 on mun mielestä vähän liikaa... Jos olisi sopiva ale voisin miettiäkin :)

  bubble, toi on tosi ärsyttävää! Mua aina ihmetyttää kun kalliimmat merkit laittavat roiman hinnan tuotteelleen, ja kun tarkastelee vähän tarkemmin materiaalilappua huomaa että se on samaa paskaa kuin H&M:n kympin neuleet... Aikaisemmin tuntui että merkeillä oli laadukkaita materiaaleja, nykyään taas ihan eri juttu. Mennään siitä missä aita matalin ja toivotaan ettei kuluttaja huomaa :)

  VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails