sunnuntai 18. joulukuuta 2011

18. luukku :)

Kiitoksia viime postauksen flunssankarkoitusvinkeistä! Kokeilin lähes jokaista, ja varmaan siitä johtuen flunssa ei ihan niin ikävänä, kuin olisi voinut, iskenyt. Työhaastatteluun pääsin, vaikkakin sen verran nuutuneena, että sen jälkeen olen visusti parkkeerannut itseni lepoasentoon. Nyt levänneenä on jo parempi olo, ja käytiinkin juhlistamassa miehen isoisän syntymäpäiviä pubi-lounaalla.




Ihan näin pirteissä olotiloissa en ihan vielä ole, vaan kuva on muutaman viikon takainen. Somerset House:n luistelukentältä. Ihan loistava paikka käydä luistelutuokiolla täällä Lontoossa, kaunis ja tunnelmallinen, joskin aina ihan tupaten täynnä ihmisiä. Ja ihan loistava joulutunnelmien luomisessa! Että tälläinen luukku tällä kertaa.

7 kommenttia:

  1. Ai kiva, olet parantunut!
    se Lemsip on just se lääke mutta minä ostin oikein tabletteina ja se sisältää Parasetamolia etc...oikein tehokas! (nyt laitan nimen itsellenikin muistiin)
    Luistelu on kivaa!
    Ja kaikki tuollaiset juhlavat hetket kuten teillä nyt miehen isoisän juhlat.
    Hyvää joulun alusviikkoa Annelta

    VastaaPoista
  2. Ihana luistelukuva! Mä kävin myös työhaastattelussa siellä Lontoossa pari viikkoa sitten. En tosin saanut hakemaani paikkaa, mutta yksi toinen paikka olis hyvinkin mahdollinen. Multa jäi sillä reissulla Hyde Parkin Winter Wonderland väliin. Tiedätkö, onko se auki vielä helmikuun alussa?

    VastaaPoista
  3. Anne, jeps vihdoinkin parantunut :) Nää on ikäviä nää flunssat kun tuntuu aina iskevän just silloin kuin ei saisi. Hyviä joulunalusia sinnekin!

    Miia Helenius, harmin paikka! En mäkään saanut hakemaani paikkaa, voidaan masistella yhdessä :) Onnea sen toisen paikan saamiseen! Ei o muuten enää silloin auki, mulla olisi tarkoituksena poiketa siellä tässä piakkoin ennenkuin se menee kii vuodenvaihteessa...

    VastaaPoista
  4. Harmi tosiaan, että sinäkään et hakemaasi paikkaa saanut. Tsemppiä työnhakuun. Toivottavasti pian tulee uusia mahdollisuuksia. Mulla on se tilanne, että jos ei ovet tohon toiseen paikkaan aukea, niin joudun muuttamaan sinne hetkeksi ihan tyhjän päälle ja ottamaan vastaan minkä tahansa työn, jonka satun sitten saamaan.

    Aika pian menee kyllä Winter Wonderland kiinni. Mutta eipä taida tuo englannin talvi ollakaan niin pitkä kuin tämä kotimainen.

    VastaaPoista
  5. Hih, kiva lista :) On toi vähän höpöä, kun joku juttu lähtee kiertämään. Joskus tulee itsekin sorruttua, mutta onneksi aika harvaan. Sulta jäi huomioimatta Louis Vuittonin "halpis"-sarja: Neverfullit, Speedyt.. Niitä on kyllä kanssa nykyään tosi monen olalla/käsitaipeessa.

    Itseltänikin löytyy Neverfull :) Toivoin sitä valmistujaislahjaksi, koska tajusin, että koko opiskelujeni ajan olin sullonut joko ainokaisen mustan nahkalaukkuni ääriä myöten täyteen tai kantanut kahta laukkua. Tiesin myös jatkavani opiskelua, eli..nimi houkutteli ja otin vielä sen isoimman :) Ja onhan se tyylikäs laukku! Longchampin mustan nahkalaukkunikin ostin "huuman" aikaan, mutta kun huuma laantui, se pysyi ja pysyy edelleen tyylikkäänä. Toivottavasti Vuittonkin kestää aikaa.

    Tsemppiä työnhakuun ja ihanaa joulua :)

    Meri

    VastaaPoista
  6. Kääk, nyt vasta huomasin laittaneeni tän kommentin väärään postaukseen :D :D Sori.. en tiedä miten onnistuin. Ylempi oli siis (selkeesti) tarkotettu tuohon "Kuumimmat blogijutut" -postaukseen ;D

    No joo, jotenki tällanenkin näemmä onnistuu. Mulla on aika pieni näyttö (miniläppäri), et jotenkin oon selaillu ja vaan klikannu kommentteja.

    Hyvää joulua edelleen :)

    Meri

    VastaaPoista
  7. Meri, heh, kyl mä sen täältä huomasin :) Minäkin aina joskus koheloin kommentoinnissa :D Muakin kyllä kiinnostaisi jokin luksuslaukku, ei ehkä Vuitton sillä se tosiaan on niin suosittu, ja haluaisin mielummin nahkaisen. Vuittonit on kyl tosi suosittuja ihan blogien ulkopuolellakin! Mun ehdoton koululaukku muuten oli Longchampin kangastote, se kun oli ihan älyttömän kestävä, mahdutti sisäänsä läppärin, kansiot ja kirjat sun muut tilpehöörit, ja kun se oli kuitenkin kohtuuhalpa ei tuntunut pahalta laittaa sitä lattialle tuntien ajaksi ja muutenkaan riepoa sitä. Mut on se Neverfull tietty tyylikkäämmän näköinen!

    VastaaPoista

Tätä blogia ei enää päivitetä, ja kommentteja luetaan harvakseltaan. Tervetuloa poikkeamaan uuteen blogiini Wave to Mummy

Related Posts with Thumbnails